Shop
Ultimele 100 de articole

Singuraticii sunt cei mai loiali oameni pe care ii vei cunoaste. Esti si tu asa?

22 ianuarie 2017, , Vizualizări: 238
singuratic - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - legs-1031653_1920

Daca pana nu demult erai sufletul petrecerilor, iar de la o vreme ai inceput sa apreciezi mai mult solitudinea, nu te-ai “defectat”. Desi multa lume va sustine contrariul, atat timp cat iti place in continuare sa socializezi si nu te inchizi in tine definitiv, nu ai o problema.

 

Singuraticii extrovertiti adica aceea care nu au nevoie de ajutor pentru a socializa, care vorbesc, rad cand sunt in compania altor oameni, dar care prefera sa petreaca mai mult timp cu ei insisi, sunt bine de tinut pe aproape. Daca ies cu cineva, inseamna ca apreciaza foarte mult acea persoana si se bucura de timpul petrecut impreuna.

 

Singuraticii introvertiti sunt coplesiti de multime, aglomeratia ii oboseste si vor alege socializarea online (grupuri si forumuri). Vor si ei contact cu oamenii, insa sub o alta forma, pe care ei o considera mai sigura pentru felul lor de a fi.

 

In oricare din cele doua categorii te-ai incadra n-ar trebui sa te simti stigmatizat. Accepta-te asa cum esti! Mai ales ca, despre singuratici se spune ca sunt persoane inteligente si prieteni foarte loiali. Alege-ti prietenii cu grija si nu-ti fie teama sa spui “NU” daca asta simti ca trebuie sa faci.

 

Sursa: dailyoccupation.com

Foto: Pixabay.com

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu