Se deschide Portalul Anului Nou! Ce semnifica data de 1.1.2022? Ritual pentru indeplinirea dorintelor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Se deschide Portalul Anului Nou! Ce semnifica data de 1.1.2022? Ritual pentru indeplinirea dorintelor

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Se deschide Portalul Anului Nou! Ce semnifica data de 1.1.2022? Ritual pentru indeplinirea dorintelor
1.1.2022

Prima zi a lui 2022 deschide Portalul Anului Nou. O zi puternica, bogata in semnificatii numerologice, dar si astrologice. Iata ce inseamna data de 1.1.2022 si ce mesaj aduce tuturor pentru noul an.

1.1.2022 – semnificatii numerologice

La o privire atenta, observam ca data este formata din numere cu o puternica semnificatie numerologica si spirituala. 0, 1, 2, 11, 20, 22, 222 sunt numere maestru care se pot forma din acesta data. Ele aduc mesaje importante pentru fiecare dintre noi.

Numarul 0 reprezinta rugaciunea. Cea mai buna calea de a fi deschis catre Divinitate, catre puterea nemarginita, catre ingerii tai pazitori este rugaciunea.

Numarul 1 reprezinta forta primordiala. Din perspectiva numerologica, 1 este primul. 1 este inceputul. Intotdeauna este importanta prima zi a anului, prima zi a lunii, prima zi a scolii, prima zi la un loc de munca nou etc.

Numarul 2 indica faptul ca trebuie sa te intorci la ceea ce-si doreste sufletul, la drumul destinului. Poate fi greu, cateodata, si poti rataci drumul, insa ingerii te ajuta sa revii acolo unde iti este locul.

Numarul 11 reprezinta puterea de caracter. Este simbolul prieteniei si al blandetii. Numarul 11 poarta energia inovatiei si a creativitatii. Stimuleaza imaginatia si intuitia. Gandeste-te la ceea ce iti doresti cu adevarat si poti contribui ca aceasta dorinta sa se manifeste in noul an.

Numarul 20 reprezinta gratitudinea. Fii recunoscator pentru ceea ce ai in viata, pentru darurile primite, pentru experientele avute. Fiecare contribuie la formarea ta si la dezvoltarea ta spirituala.

Numarul 22 vine ca o certificare a faptului ca faci ceea ce trebuie. De asemenea, transmite mesajul ca lucrurile ajung la un echilibru. Ramai concentrate pe cee ace faci si mergi inainte. Drumul destinului ti se deschide in fata.

Numarul 222 reprezinta energia umana. Nivelul energiei este un indicator al abilitatilor parapsihologice ale unei persoane. Acesta nu este un dar acordat tuturor din start, ci mai degraba o abilitate care se manifesta in situatii extraordinare.

Citeste si: Numerologie 2022. Magia unui an de vibratie 6. Cum te influenteaza in functie de numarul personal anual

1.1.2022 – semnificatii astrologice

In prima zi a anului 2022, Soarele este in Capricorn, semn zodiacal direct, perseverent, orientat spre rezultate. Capricornul este ambitios, serios, dedicat, cu un simt al datoriei iesit din comun. Luna este in Sagetatorul cel neobosit. Creste dorinta de libertate, de aventura, atat mentala, cat si fizica. Mercur este in Capricorn, aducand claritate, dar si rigiditate uneori. Comunicarea este organizata si iti alegi cu atentie cuvintele inainte de a le rosti.

1.1.2022 – Ritual pentru manifestarea dorintelor

Pentru ca este prima zi din an, zi in care iti pui multe sperante pentru viitor, zi in care iti faci o lista de dorinte, ia un ritual de vizualizare care te va ajuta sa si materializezi ceea ce-ti doresti. Vizualizarea ajuta creierul sa lucreze pentru indeplinirea dorintelor.

Iata ce ai de facut:

  • Gandeste-te la ceea ce-ti doresti (reusita la examen, cumpararea unei case mai mari, succesul in afaceri etc.)
  • Vizualizeaza cum te simti ca si cand dorinta a fost deja implinita. Cum arata ceea ce te inconjoara, cum se simte, ce miros are?
  • Optional (fa-ti un jurnal in care sa-ti descrii fiecare pas pe care il faci pentru implinirea dorintei tale).

Nu rata nici: Numarul ingerilor 2022. Semnificatii si ghidare divina pentru anul 2022!

Surse: mindbodygreen.com, bustle.com

Foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 28/12/2021