Shop
Ultimele 100 de articole

Poveste de viață: „Nu am noroc la bani, dar mă consider cea mai bogată femeie”

10 aprilie 2017, , Vizualizări:

„Nu am noroc la bani”. Este o expresie cu care ne-am obișnuit. Căci toată lumea se plânge din cauza situației materiale. Dar unii se simt norocoși și așa. Pe Maria a lovit-o viaţa în repetate rânduri. Totuşi, se consideră norocoasă. Fiindcă are un soţ iubitor şi un copil minunat.

„Nici nu ştiu de unde să-mi încep povestea. Rana adâncă rămasă în sufletul meu după ce mama s-a stins din viaţă mai sângerează încă. A fost o femeie extraordinară, pe care am iubit-o enorm şi căreia îi mai simt încă lipsa. Sunt împăcată măcar cu gândul că am reuşit să o fac mândră de mine, terminând studiile Facultăţii de Drept. Dar nu am reuşit să o mulţumesc pe deplin. Căci nu am reuşit să profesez încă în sistemul legislativ. Încă mai sper că, într-o bună zi, îmi voi atinge ţelul. Deocamdată, pare că nu am noroc la bani și cu asta basta.

O nuntă, un parastas

Nu am să uit niciodată ziua de 13 martie 2001. Atunci a murit mama. A fost cea mai neagră zi din viaţa mea. În ciuda durerii din suflet, fiindcă programasem data dinaintea tristului eveniment, la exact 40 de zile după aceea, m-a trezit spunând „da” în faţa ofiţerului stării civile. Acasă nu au urmat însă masa şi felicitările, aşa cum se obişnuieşte, ci pomana şi parastasul pentru mama.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.