Oul „întors pe dos” - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oul „întors pe dos”

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Oul „întors pe dos”

Dacă doriți să vă surprindeți invitații cu o idee năstruşnică şi cât se poate de simplă, citiți următorul articol şi aflați cum.

Un bucătar japonez ne prezintă modul în care putem realiza un ou fiert cu gălbenuşul la exterior şi albuşul în mijloc.

Pentru început aveţi nevoie de: un ou, o bandă adezivă transparentă, o lanternă, o pereche de ciorapi de damă şi nişte cuburi de gheaţă.

Cum se realizează oul cu gălbenuşul la exterior:
1. Verificaţi culoarea oului cu ajutorul lanternei.
2. Înfăşuraţi oul în banda adezivă, pentru a întări coaja.
3. Puneţi oul într-un ciorap.
4. Ţineți ciorapul de capete şi învârtiţi rapid oul timp de câteva minute.
5. Verificaţi din nou culoarea oului. Aceasta trebuie să fie mai închisă decât la prima verificare.
6. Scoateţi oul din ciorap şi puneţi-l, cu tot cu învelişul de bandă adezivă, în apa care fierbe.

 

 

Citeste continuarea pe AntenaSatelor.ro.

Data articol: 14/04/2015