Shop
Ultimele 100 de articole

NOSTRADAMUS 2020. Previziuni impresionante! Cate se vor adeveri?

15 ianuarie 2020, , Vizualizări:
NOSTRADAMUS 2020

Un nou rege?

Desi nu se mentioneaza exact daca Regina Elisabeta va muri sau nu, Marea Britanie va avea un nou rege. Cel putin asa sustin cei care decodeaza versetele lui Nostradamus.

Furtuni puternice?

Nostradramus prezice si o crestere a numarului de furtuni, uragane si tornade care vor lovi America. Se zice ca unele tornade vor avea chiar 1,6 km diametrul si vor matura o linie de 48 de kilometric, cu vanturi de peste 320 km/h.

Creste nivelul marii?

Topierea ghetarilor Antarcticii va duce la cresterea nivelului marii cu cativa metri. Toate acestea vor contribui la intetinerea uraganelor, inundatiilor, inmultirea refugiatilor, a conflictelor globale din cauza lipsei de apa si hrana.

Cutremure distrugatoare?

Profetul a anuntat si cutremure devastatoare. Se zice ca statul California se va scufunda sub ape. Cand Mercur va fi retrograd in Rac (18 iunie – 12 iulie) in Lumea Noua (Pamanturile de Vest) vor fi afectate. Nici Europa nu este ocolita de prezicerile sumbre ale lui Nostradamus care prevede ca Turcia va fi lovita de un cutremur puternic intre 7 si 7,4 grade pe scara Richter.

Chip-uri implantate?

Profetul francez prevede sic a oamenii se vor plimba pe strazi cu chip-uri implantate in corp. Previziunea nu este departe de adevar. In 2017, o companie din Winsconsin a implantat angajatilor chip-uri care au inlocuit cartelele de pontaj.

Vom trai pe Luna?

Nostradamus a vazut oameni locuind pe Luna. Poate nu e chiar imposibil din moment ce chiar reprezentatii NASA planuiesc mai multe expeditii pe Luna.

Kim Jong-Un detronat?

Potrivit lui Nostradamus, Kim Jong-Un va fi detronat de poporul razvratit. Rusia se va implica in acest conflict, ceea ce va schimba imaginea Rusiei pentru totdeauna.

Cine este Nostradamus?

Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele sau real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist si farmacist francez. Celebritatea sa se datoreaza lucrarii Les Propheties, a carei prima editie a aparut in 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populara in toata lumea, creandu-se in jurul sau un cult. In literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfasurau sau urmau sa se intample in lume.

Lucrarile lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse gresit.

Nostradamus este o figura proeminenta a Renasterii Franceze si profetiile sale sunt strans legate de aplicarea Codului Bibliei, cat si a altor lucrari despre profetii.

Sursa: wisehoroscope.org

Foto: Artist César de Notre-Dame  (1553–1629)

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.