Shop
Ultimele 100 de articole

NOUL model de ADEVERINTA ANGAJATOR situatie de urgenta. Actualizare martie 2021. DESCARCA de aici!

26 martie 2020, , Vizualizări:
Model ADEVERINTA ANGAJATOR

Actualizare 26 martie, ora 14:00: Actualizare 26 martie, ora 14:00: Grupul de comunicare strategica a anuntat, joi, ca a fost schimbata adeverinta angajator pentru parasirea domiciliului in timpul carantinei totale, in scopul efectuarii indatoririlor profesionale.

Noul model de ADEVERINTA ANGAJATOR pentru vineri-duminica dupa ora 20:00 – click AICI!

NOUL model ADEVERINTA ANGAJATOR pentru luni-joi dupa ora 22:00 – CLICK AICI!

Stirea intitiala

Romania este in stare de urgenta de luni, 16 martie 2020, iar de luni, 23 martie 2020, ora 22:00, se incepe aplicarea celorlalte prevederi ale Ordonantei militare 2. Una dintre cele mai importante mentiuni este restrangerea dreptului de a iesi din casa in intervalul 22:00 – 6:00.

Persoanele care sunt nevoite sa iasa din casa in acest interval in scop profesional, trebuie sa aiba asupra lor trei documente foarte importante: declaratie pe proprie raspundere, ADEVERINTA ANGAJATOR si actul de identitate.

Gasesti aici MODEL declaratie pe proprie raspundere situatie de urgenta. Ce pot face cei care nu au imprimanta

NOUL model ADEVERINTA ANGAJATOR situatie de urgenta – CLICK AICI pentru a descarca!

Ce prevede ordonanta militara cu privire la circulatia pe timpul zilei

Conform prevederilor ordonantei, cetatenilor li se recomanda sa nu paraseasca locuinta in timpul zilei decat pentru aprovizionare curenta sau pentru deplasarea la serviciu, in situatia in care nu pot lucra de la domiciliu. De luni, cetatenii nu mai au voie sa umble in grupuri formate din mai mult de 3 persoane. NU este nevoie de declarative pentru a iesi din casa pe timpul zilei. Persoanele aceleiasi familii care locuiesc in aceeasi casa pot iesi impreuna, chiar daca depasesc numarul de 3.

Ce SANCTIUNI sunt si CINE le aplica

Conform ordonantei, sunt abilitate sa asigure aplicarea și respectarea prevederilor:
– Politia Romana, Jandarmeria Romana, Politia locala, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului și conducatorii autoritatilor administratiei publice locale, pentru masurile prevazute la art.1 și 2 (respective inchiderea cabinetelor stomatologice și a mall-urilor).
– Politia Romana, Jandarmeria Romana, Politia locala, pentru masurile prevazute la art. 3, 5 și 7 (respective pentru cei care merg in grupuri mai mari de 3, sau care nu au o adeverinta de la servicu sau declaratie pe proprie raspundere pentru a ieși noaptea)
-Politia de Frontiera Romana, pentru masura prevazuta la art. 6 (respectiv pentru interzicerea intrarii cetatenilor straini in tara)

Sanctiuni:

Pentru situatia in care nu sunt respectate masurile de carantina sau izolare la domiciliu se aplica sanctiunile pentru zadarnicirea combaterii bolilor adica pedepse cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda sau cu inchisoare de la unu la 5 ani, daca fapta a avut ca urmare raspandirea coronavirusului.

Pentru faptele care nu sunt de natura penala, nerespectarea prevederilor din Ordonanta militara se sanctioneaza cu amenda de la 100 lei la 5.000 lei, pentru persoane fizice, si de la 1.000 lei la 70.000 lei, pentru persoane juridice.

Iata tabelul tuturor sanctiunilor.

Sursa: sindicatulpolitistilor.ro

NOUL model ADEVERINTA ANGAJATOR situatie de urgenta – CLICK AICI pentru a descarca!

Imagine de Ri Butov de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.