Shop
Ultimele 100 de articole

Micuța prințesă Charlotte a început grădinița. A fost condusă de Ducele și de Ducesa de Cambridge

18 ianuarie 2018, , Vizualizări: ...

Zi importantă pentru Kate Middleton și prințul William. A fost prima zi de grădiniță a micuței prințese Charlotte. Frumoasa fetiță merge la grădinița.

Micuța prințesă  Charlotte a început grădinița Willcocks Nursery din Londra, aflată în apropiere de reședința ducesei de Cambdrige și a ducelui, care locuiesc la palatul Kesington.

Potrivit Daily Express, Kate și William și-au condus în această dimineață fiica la grădinița pentru care vor plăti 14,550 de lire sterline pe an. Cu toate acestea, palatul Buckingham nu a făcut încă publice imaginile cu micuța.

Charlotte urmează cursurile unei grădinițe din Londra

Charlotte merge la o altă grădiniță decât fratele ei, prințul George, care a fost la dat la Westacre Montessori School, în Norfolk. Însă, Kate și William au luat această decizie, pentru că și-au dorit ca grădinița să fie aproape de casa lor. Pe vremea când George era la grădiniță, ei locuiau la reședința lor  Anmer Hall din  Norfolk, care se afla foarte aproape de locul în care învăța fiul lor.

Grădinița aleasă de Kate și William pentru fiica lor, este, de asemenea, una prestigioasă, șioferă, printre altele, lecții de olărit și clase de poezie. De asemenea, copiii învață atât despre științe, cât și despre artă sau design. Au inclusiv prilejul de a testa toate instrumentele muzicale și a-și descoperi eventualele talente.

Casa Regală a anunțat încă de luna trecută că mezina familiei va merge începând de anul acesta la grădiniță.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu