Shop
Ultimele 100 de articole

Mesaje de Paste. Cele mai frumoase 50 de felicitari si urari de Paste pentru cei dragi

29 aprilie 2021, , Vizualizări:
mesaje de Paste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - easter-eggs-2145667_1920

Urari de Paste – continuare

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

***

Iepurasul mustachios

E de Paste norocos.

Nu-ti lasa cadou in ghete

Are el alte secrete:

Pasca, oul inrosit,

Cozonacul, mielul fript

Si un Paste fericit!

***

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

***

Dumnezeu S-a facut purtator de trup, pentru ca omul sa poata deveni purtator de duh. De Paste fii mai intelegator, fii alaturi de cei dragi si fie ca bucuria Invierii Domnului sa iti umple viata. Hristos a inviat!

***

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

***

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

***

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!

***

Fie ca sarbatorile pascale sa va gaseasca alaturi de cei dragi, in armonie si intelegere. Sa va bucurati de minunea invierii si a iubirii, sa va intre lumina in case si in viata. Paste fericit.

***

E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!

***

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

Mesaje de Paste – continuare

E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit.

***

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii lui Iisus!

***

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

***

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

***

In noaptea invierii, cand clopotele bat, eu iti urez din suflet „Hristos a inviat!”.

***

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

***

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!

***

Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele!

***

Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit!

***

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre. Paste Fericit!

Urai de Paste – continuare

Iepurasul urecheat

Are cozonac de dat,

Oua de incondeiat

Si lumina de vegheat.

Ocupat cum este el,

Tot iti scrie-un biletel,

Sa-ti spuna din sufletel

Sa te bucuri de Prier.

***

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat!

***

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

***

Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet.

***

Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! Hristos a inviat!

***

E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit.

***

Hristos a inviat! Sa fiti binecuvantati cu bogatie sufleteasca, cu iubire si cu speranta. Sarbatorile sa va aduca binemeritata pace si sanatate, dumneavoastra si celor dragi. Paste fericit!

***

Crucea purtata de Cristos ne dovedeste ca dragostea Domnului ajunge pana in cele mai nepatrunse profunzimi , ca ea se imparte fara nici o preferinta tuturor si dureaza o eternitate. Paste fericit!

***

Fie ca Domnul sa te binecuvanteze cu ocazia preafericitei zile a Pastelui. Sarbatori luminoase!

***

Fie ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug, succes si fericire. Paste luminos!

***

Sarbatori frumoase, caldura si dragoste. Invierea sa va aduca mii de minuni, milioane de bucurii si dragoste infinita. Cu multa pretuire, va uram Hristos a Inviat!

***

Un inger bland din cer coboara, Se roaga-n taina, apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda Si trei cuvinte: Hristos a Inviat!

Imagine de congerdesign de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.