Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria. SMS-uri si urari de Sfanta Maria - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria. SMS-uri si urari de Sfanta Maria

Mesaje de la multi ani de sfanta maria - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - gift-1196292_1920

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria – continuare

De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor. Dumnezeu sa te calauzeasca in tot cea-ce faci. La multi ani!

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La multi ani, Maria!

Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Marieta!

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La multi ani, Mariuca!

Azi la meteo s-a anuntat cod galben de pupici si de urari si cred ca responsabil pentru asta esti tu. La multi ani!

De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

Astazi e ziua numelui tau, un nume frumos si simplu, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Multi Ani!

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria – continuare

Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Marian!

In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui!

O zi frumoasa este ziua numelui tau! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani, Maria!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani, Marius!

Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer: La multi ani de Sfanta Maria!

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Mariana!

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria – continuare

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume! La multi ani de Sfanta Maria!

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani de ziua numelui!

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata.

O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani de ziua ta, Maria mea!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria – continuare

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani, Mariana!

Pregateste bautura, ca venim sa te uram, este ziua ta de nume, si la greu nu te lasam. La multi ani cu sanatate, bucurie si de toate!

Nu-ti urez sa ai parte de bani, ca stiu ca esti descurcaret, nu-ti urez nici sa devii star, caci pentru oamenii din viata ta esti deja o vedeta, iti doresc sa fii sanatos si vesel, ca restul vin de la sine! La multi ani, de Sfanta Maria!

Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Maria!

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti! Sa fii fericita, iubita si bucuroasa! La multi ani de Sfanta Maria!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 07/09/2023