Luna plina capsunie in Capricorn! Ghid de supravietuire - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna plina capsunie in Capricorn! Ghid de supravietuire

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Luna plina capsunie in Capricorn! Ghid de supravietuire
Luna plina capsunie in Capricorn

Joi 24 iunie ne asteapta o frumoasa Luna plina capsunie in Capricorn care ne reinnoieste credinta si optimismul. Credinta si optimism… la Capricorn? Daca privesti in urma la celelalte Luni pline in Capricorn n-ai zice! Dar, spre deosebire de alti ani, aceasta Luna plina in Capricorn se afla sub puternica influenta a lui Jupiter. Luna noua in Capricorn din 24 iunie este pozitiva si constructiva. Poate cea mai pozitiva si constructive din tot anul!

Luna plina in Capricorn si Solstitiu in Rac

Nu putem vorbi de acesta Luna plina in Capricorn fara sa vorbim de solstitiul de vara din Rac, de acum doua zile. Mai multe despre influenta solstitiului de vara poti afla aici.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Solstitiul din iunie se petrece la inceputul zodiei Rac, solstitiul din decembrie este la inceputul zodiei Capricorn. Cele doua ofera directia Nord – Sud (sus si jos). Pe acelasi principiu, cele doua echinoctii ofera directia Est-Vest (stanga dreapta). Tot ce se intampla intre momentul nasterii si momentul mortii este pe axa Rac-Capricorn. Daca axa Berbec-Balanta este despre “Cine sunt?”, axa Rac-Capricorn este despre “Ce sa fac cu viata mea?”.

Revenind la Luna plina in Capricorn la doar cateva zile dupa solstitiul in Rac, trebuie mentionat faptul ca ne aflam la oalta rascruce. A venit momentul sa ne intrebam: “Ce sa fac cu viata mea?”! Capricornul este Nordul, zona vizibila, expusa total. Racul este Sudul, zona ascunsa. Racul este familiar, Capricornul este nefamiliar. Racul este zona de confort. Capricornul este zona de incertitudine.

Te mai poate interesa: Ai probleme cu somnul? Da vina pe Luna plina in Capricorn. Cum influenteaza Luna plina somnul copiilor si al adultilor

Luna plina capsunie – Rac vs. Capricorn

Racul spune “Asta sunt eu. Accepta sau pleaca!”. Capricornul spune “Prefa-te pana iti iese!”. Cele doua versiuni a zonei de confort si respective a zonei de incertitudine tind sa se echilibreze. Daca stam prea mult in “confort” incepem sa devenim vulnerabili si ajungem sa credem, in cele din urma, ca nu vom reusi. Daca, pe de alta parte, stam prea mult in zona de incertitudine, ne vom pierde busola. Si chiar daca atingem succesul, acesta nu ne va implini. Si asta pentru ca am uitat cine suntem de fapt (care vine de la Rac). De aceea Luna plina in Capricorn este o reconciliere intre trecut si comorile sale pe care le purtam si posibilitatile viitorului despre care nu stim nimic.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/06/2021