Shop
Ultimele 100 de articole

Locuri top secrete cenzurate de Google maps – VIDEO

11 decembrie 2016, , Vizualizări:
google maps harta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Stiai ca exista anumite locuri pe Google Earth care nu sunt aratate oamenilor obisnuiti? Se pare ca peste tot pe glob sunt „baze secrete” care au fost editate si blocate pentru a tine ascuns orice se afla acolo?

Care sunt numeroasele locuri cenzurate pe Google Maps? Sunt baze secrete militare ce apartin diverselor guverne? Daca sunt mai mult decat baze militare? De ce sunt ascunse pe Google Maps? Ce incearca Foogle sa tina secret?

Exista locuri numeroase, in zone diverse, care nu pot fi accesate de privitorii obisnuiti.

Insa de ce nu sunt locuri precum Zona 51 ascunse pe Google Maps? Este posibil sa fie chiar mai secrete decat Zona 51? Si daca aceste „baze” nu apartin guvernelor? Daca, asa cum spun unii oameni, unele dintre ele n-au apartinut niciodata resei umane?

Filmuletul de mai jos, postat pe youtube de Dark5 ne-a aratat cinci locatii ultrasecrete care au fost editate astfel incat nimeni sa nu poate vedea ce se intampla acolo.

Oare ce ar putea fi atat de important incat Google a luat decizia de a restrictiona accesul catre publicul general? Si daca sunt atat de multe locuri ale caror imagini au fost sterse de Google ce altceva li se mai ascunde oamenilor obisnuiti?

Pana la urma, se care ca lumea si societatea sunt mult mai complicate decat ne putem imagina.

Guvernele au facut o treaba excelenta in ascunderea unor lucruri. Se pare ca guvernele la nivel mondial au cazut de acord ca exista anumite lucruri despre care societatea – oamenii obisnuiti – nu ar trebui sa afle.

Tehnologii secrete? Extraterestri? Civilizatii antice pierdute care insa au lasat in urma lor puteri inexplicabile? Sau doar greseli ale satelitilor? Ce credeti de aceste locatii misterioase? Si ce incearca sa se ascunda? Exista prea multe intrebari si prea putine raspunsuri cand este vorba despre zone ca acestea pe Google Maps.

 

 

 

Sursa: theusualroutine.com

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.