Shop
Ultimele 100 de articole

Lidia Buble, dezvăluiri uluitoare: „M-am lovit de multe ori! Am spus gata…”

06 martie 2018, , Vizualizări: 258

Lidia Buble se află în plină promovare cu melodia emoționantă „Sărumâna,mamă!”,  pe care a lansat-o recent. Invitată în emisiunea „Teo Show”, Lidia Buble a vorbit despre piesa care o face de fiecare dată să plângă de fiecare dată când o ascultă sau o cântă.

Lidia Buble. Artista, care trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire cu Răzvan Simion, a făcut dezvăluiri uluitoare din viața ei. Ea a povestit că înainte era foarte deschisă și își deschidea sufletul în viața tuturor, însă acum s-a schimbat.

„Am învățat să nu mai fiu deschisă cu toata lumea, pentru că m-am lovit de multe ori! Am spus gata! Doar cel de sus are dreptul să ne judece! Am decis să mă concentrez pe ce am eu de făcut”, a declarat Lidia Buble la Teo Show.

„Mi-e greu să cânt această melodie, mă năpădesc emoțiile și plâng. Mă duc mereu cu gândul la mama. Mi-e foarte dor de casă, că au trecut deja cinci ani și ceva de când am venit aici aici în București și sunt singură. Am fost obișnuită cu familie mare, frați, nepoți, cu părinți! Și m-am trezit dintr-o dată în acest București mare și singură…și cu Răzvan”, a declarat Lidia.

Lidia Buble: Părinții au început să plângă când au auzit melodia

Lidia a dezvăluit că piesa a făcut-o la sfatul tatălui ei, care mereu îi spunea să facă o piesă despre mama ei, iar când le-a pus melodia, părinții ei s-au emoționat atât de tare, încât a început amândoi să plângă.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu