Feng Shui: Cum sa zugravesti casa ca sa fii sanatos - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Feng Shui: Cum sa zugravesti casa ca sa fii sanatos

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Feng Shui: Cum sa zugravesti casa ca sa fii sanatos
feng shui zugraveala - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Specialistii feng shui recomanda sa zugravesti casa in culorile care sa reprezinte cele cinci elemente: Foc, Pamant, Metal, Apa si Lemn. Reprezentantii Medicinei chineze spun ca fiecare camera este asociata unui organ.

Iata cum sa zugravesti casa ca sa fii sanatos.

Sufragerie /Foc / Inima

In Medicina chineza, elementul Foc este reprezentat de inima. Sufrageria este inima casei. Poti zugravi sufrageria in culori vii, de Foc: rosu, purpuriu sau nuante derivate din acestea, care sa stimuleze si conversatia si actiunea.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Locul in care mananci /Pamant / Stomac

In Medicina chineza, elementul Pamant este reprezentat de stomac. Locul in care servesti masa ar trebui vopsit in culori de Pamant: auriu, teracota, pentru a stimula digestia. Rosul, de exemplu, este o culoare care stimuleaza si te poate face sa mananci mult si repede.
Citeste si: Feng Shui: Cum sa utilizezi culorile in casa si la birou

Dormitor /Metal / Plamani

In Medicina chineza, elementul Metal este reprezentat de plamani. Dormitorul este locul in care te odihnesti si respiri adanc. Pentru el, cele mai potrivite culori sunt alb, crem sau culori pastelate. Evita culorile stralucitoare, atat pe pereti, cat si la perdele, draperii si asternuturi (mai ales in camera copiilor), pentru ca prea mult yang inseamna putina odihna.

Baie / Apa / Rinichi

In Medicina chineza, elementul Apa este reprezentat de rinichi. Baia ar trebui vopsita intr-o culoare calda, calma, care sa duca la liniste si eliberare. Bleul este o culoare mai mult decat potrivita pentru baie.

Nu rata nici: Feng shui: De ce este bine sa arunci lucrurile vechi

Bucatarie / Lemn / Ficat

In Medicina chineza, elementul Lemn este reprezentat de ficat. In bucatarie se foloseste Lemnul pentru a “hrani” focul cu care se gateste. Bucataria trebuie a fie tot timpul curata, pentru ca aici se prepara mancarea. Albul este indicat pentru bucatarie, insa si accentele de verde pot fi la fel de benefice pentru a introduce elementul Lemn in bucatarie.

Sursa: Susanlevitt.com

foto: Pixabay.com

Data articol: 09/08/2022