Feng Shui: Cum sa utilizezi culorile in casa si la birou - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Feng Shui: Cum sa utilizezi culorile in casa si la birou

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Feng Shui: Cum sa utilizezi culorile in casa si la birou
Feng Shui culori birou

Ceea ce vedem intr-o culoare sunt undele de energie. Culoarea alba contine tot spectrul culorilor vizibile si toate energiile lor. Atunci cand vedem un mar rosu, vedem, de fapt, valurile de energie rosie, pe care ochiul nostru le interpreteaza ca fiind culoarea rosie.

De aceea este indicat sa aduci cat mai multa lumina si cat mai multe culori in casa ta sau la birou. Cu cat culoarea este mai puternica, mai intensa, cu atat impactul este mai profund. Culorile au impact sub toate aspectele: mobila, haine, accesorii, chiar si in site-uri si retelele de social-media.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata cum sa folosesti culorile in casa ta dupa principiile feng shui.

1. Galbenul aduce caldura si bucurie

In feng shui-ul traditional, centrul camerei (locul in care se unesc diagonalele imaginare) este perfect pentru culoarea galbena. Plaseaza in punctul respectiv ceva galben si vei crea in casa ta centrul sanatatii. Galbenul oboseste ochii de aceea nu este indicat sa o folosesti pentru site-uri sau post-it-uri.

2. Verdele promoveaza dezvoltarea si flexibilitatea

Cercetatorul Robert Ulrich a demonstrat ca peisajele din natura cu arbori verzi cresc viteza de vindecare. Pentru a creste creativitatea este indicat sa porti ceva verde. Verdele este indicat si la sedintele de brainstorming.

Citeste si: Feng shui 2022. Ce culori norocoase sa porti in Anul Tigrului de Apa

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19/02/2022