Shop
Ultimele 100 de articole

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2020. Prima eclipsa de Luna plina in Gemeni din ultimii 8 ani. Mercur si Marte ies din retrograd… Ce transformari urmeaza?

28 octombrie 2020, , Vizualizări:
Evenimente astrologice NOIEMBRIE

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2020. Penultima luna din an se anunta super intensa din punct de vedere astrologic. Ca intregul an 2020, de altfel. Evenimentele urmatoare nu se anunta mai putin intense! Dimpotriva! Pregateste-te pentru o noua luna PUTERNICA si plina de SURPRIZE!

Mercur si Marte isi incep miscarea directa. Jupiter si Pluto se intalnesc pentru ultima data in acest an. Spre finalul lunii ne vom bucura de o frumoasa eclipsa de Luna plina in penumbra, in zodia Gemeni. Sa nu uitam nici de “infricosatorul” vineri 13. Dar nici de puternica Luna noua in Scorpion din 15 noiembrie. Ca mai tot anul 2020, si luna noiembrie are un puternic rol transformator.

Mai multe despre ce aduce luna noiembrie pentru fiecare zodie in parte afli aici.

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2020 – Mercur si Marte ies din retrograd

Mercur isi incepe stationarea directa in Balanta in 3 noiembrie. Evenimentul vine la fix dupa o puternica Luna plina in Taur, in ziua de Halloween. Cu Mercur direct, lucrurile pot fi inselatoare. Fii atent la cumpararea de de electronice sau la semnarea unor contracte. Marte, inca retrograd, nu te va lasa sa te desfasori asa cum iti doresti. Situatia este indulcita putin opozitia Marte-Venus din 9 noiembrie. Bucura-te de weekend-ul fierbinte si sexy de dinainte!

In 10 noiembrie, Mercur reintra in socantul Scorpion, iar secretele incep sa iasa la lumina  unul cate unul, cu o forta pe care nu o poti tine sub control. Urmeaza cea de-a treia si ultima intalnre dintre Jupiter in Capricorn si Pluto. Urmareste ce se intamplat in trecut, de la prima lor intalnire si pana acum. Ce schimbari au aparut in viata ta?

In saptamana 9-15 noiembrie, Marte intra in miscare directa. Iar vineri 13 ne da fiori. Cu toate acestea, incepi sa simti agitatia Craciunului. Va fi un Craciun altfel pentru toata lumea. Doar ca te simti mai hotarat, mai puternic, pentru a face schimbarile necesare si pentru a te reface dupa eventualele pierderi.

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie pentru fiecare zodie in parte il gasesti aici!

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2020 – Prima eclipsa in Gemeni in ultimii 8 ani

Prima promisiune de lucruri mai bune vine de la Luna noua in Scorpion, din 15 noiembrie. E vremea sa-ti pui planurile ambitioase in miscare.  

Soarele intra in iubitorul de distractie Sagetator, din 21 noiembrie. Venus intra in Scorpionul cel sexy. Asteapta-te la un foc de artificii armoros. In 27 noiembrie, Venus, planeta iubirii, face opozitie cu Uranus aflat in Taur. Dragostea te cheama! Asteapta-te la neprevazut.

In ultima zi a lunii, ne vom bucura de o spectaculoasa eclipsa de Luna plina in penumbra. Este pentru prima data, in ultimii 8 ani, cand avem o astfel de eclipsa in zodia Gemeni. E vremea sa scapi de credinte vechi. E vremea sa pui trecutul in urma. E vremea sa te ocupi de idei noi. Iar acesta este abia inceputul. Pastreaza-ti mintea deschisa. Aceasta este cheia reusitei!

Citeste aici ce aduce luna noiembrie pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie pentru fiecare zodie in parte il gasesti aici!

Sursa: horoscopefriends.co.uk

Imagine de ilian Kovandzhiev de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.