Shop
Ultimele 100 de articole

EVENIMENT special: Dupa 8 ani, eclipsa in penumbra de Luna plina in Gemeni. Acesta este numai inceputul!

25 noiembrie 2020, , Vizualizări:
eclipsa in penumbra de Luna plina

Ziua de 30 noiembrie este una speciala. Vom avea o spectaculoasa eclipsa in penumbra de Luna plina in Gemeni. Este prima eclipsa din ultimii ani care se petrece in zodia Gemeni. A venit timpul sa lasi in urma tot ce inseamna vechi. Fie ca este vorba despre ganduri, fie ca este vorba despre credinte. Imbratiesaza noul, ideile inovatoare. Iar acesta este doar inceputul! Fii deschis la minte! Aceasta eclipsa in penumbra de Luna plina aduce puterea viziunii pe termen lung. Iti arata incet-incet pasii pe care trebuie sa ii faci inainte si care te aduc si mai aproape de ceea ce doresti.

Da, poate ca forta de concentrare nu este cea mai puternica, insa gandirea creativa poate fi cel mai mare aliat al tau.

Ce aduce eclipsa in penumbra de Luna plina in Gemeni?

Spre deosebire de ultima Luna plina in Taur, de luna trecuta, care a fost lenta, senzuala, aceasta este una super-rapida. Luna plina in Gemeni, scufundata intr-o eclipsa in penumbra, stimuleaza intalnirile, conversatiile. Ultima luna a fost despre sensibilitate si angajamente tangibile. Aceasta Luna plina, in Gemeni, este despre flirt, despre a da si a primi, despre a explora idei si optiuni. Ca un fluturas care traieste din plin momentul prezent.

Zodia Gemeni este o zodie duala, ba chiar multipla. Pentru ei, lumea este plina de optiuni si de posibilitati. Da-ti voie sa expolorezi alternativele. Fara frica! Imagineaza-ti cum zmeul zboara liber, desi este bine ancorat de sfoara.

Aceasta eclipsa de Luna plina ar putea face pe toata lumea destul de agitate. Sistemul nervos poate fi alterat usor. Asigura-te ca ramai cu picioarele pe pamant. Pregateste-te pentru emotii puternice si o avalansa de cuvinte. Gemenii prefera sa vorbeasca despre sentimentele lor. Pentru a evita supraincarcarea mentala, da-ti voie sa te linistesti, sa fii doar observator, fara a te prinde in toate actiunile care se petrec in jurul tau!

Citeste si: HOROSCOP SPECIAL: Eclipsa in penumbra de Luna plina in Gemeni. 30 NOIEMBRIE 2020. A venit timpul sa lasi in urma tot

Ce sa nu faci si ce sa faci cand eclipsa in penumbra de Luna in Gemeni

In perioada din apropierea eclipsei in penumbra de Luna plina in Gemeni ai grija la:

De asemenea, in perioada din apropierea eclipsei in penumbra de Luna plina in Gemeni, incearca sa:

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Sursa: horoscopefriends.co.uk

Image by Elias Sch. from Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.