Shop
Ultimele 100 de articole

Este captivă în propria casă de 28 de ani din cauza faptului că este alergică la viața modernă. Boala i-a distrus întreaga viață

10 aprilie 2019, , Vizualizări:

O femeie de 43 de ani din Adelaide, Australia, trăiește un adevărat chin. Aceasta este alergică la viața modernă și de 28 de ani este captivă în propria casă, fiind nevoită să doarmă doar pe podeaua din baie.

Amelia Hill face alergii la orice ce află în afara casei sale, iar aceasta se chinuie să supraviețuiască, deși starea ei se înrăutățește de la o zi la altă. În momentul în care aceasta intră în contact cu ceva ce corpul ei nu agreează are reacții alergice atât de severe încât uneori acestea durează chiar și săptămâni întregi. Alergiile i s-au declanșat când avea vârsta de 15 ani și a fost expusă la substanța din spray-ul împotriva termitelor, iar de atunci a devenit cunoscută drept „femeia din bulă”. Ea este captivă în propria casă, care este aproape goală și sigilată pentru ca toxinele de afară să nu pătrundă în locuință.

Aceasta povestește că aceste crize de alergie îi provoacă dureri fizice, mâncărimi, erupții, greață, iar uneori chiar și leșină. Amelia spune că simplu miros al unui produs de curățare îi provoacă simptome de amețeală, îi blochează căile respiratorii și poate chiar să o și omoare. Ea a mers la numeroși medici, însă nici unul nu a știu să-i spună exact de ce boală suferă, unii doctori spunându-i că are aceste simptome pentru că este ipohondrică.

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.