Shop
Ultimele 100 de articole

Echinocțiul de toamnă de pe 22 septembrie 2017 și schimbările majore pe care le aduce

17 septembrie 2017, , Vizualizări:
toamna
Mai bine de 83% din populația globului va avea parte un moment de cotitură, de multe schimbări financiare și afective, generate de echinocțiul de toamnă de pe 22 septembrie.

Echinocțiul din punct de vedere astrologic

Echinocțiul este momentul în care ziua și noaptea sunt egale ca număr în ambele emisfere. Totul se datorează faptului că Soarele se află la mijlocul ecuatorului ceresc. Punctele de intersecție ale eclipticii (traiectoria mișcării aparente a Soarelui pe sfera cerească) cu ecuatorul ceresc se numesc puncte echinocțiale. Punctele echinocțiale nu sunt fixe, ele oscilează de la an la an.

 

 

Influența echinocțiului asupra stării de spirit

Echinocțiul este caracteristic începerii unui nou anotimp, tot el este asociat vieții (venirea primăverii semnifică naștere și viață) și morții (venirea toamnei înseamnă hibernare).

Prin urmare, dacă vom fi atenți, vom constata că Terra însăși are nevoie de o perioadă de somn (Emisfera Nordică) de 6 luni, timp în care toți oamenii care vor fi sub influența acestor schimbări energetice vor căuta sensurile ascunse ale unor probleme, răspunsuri la întrebări, vor număra câștigurile etc.

 

 

Echinocțiul și binecuvântarea Universului

În antiteză, activitatea în Emisfera Sudică se va intensifica și se va resimți binecuvântarea Universului pentru a începe un nou sezon pentru recoltă.
Începând cu data de 22.09.2017, durata zilei începe să scadă, iar cea a nopților va crește, până la data de 21 decembrie, când va avea loc momentul solstițiului de iarnă.

 

 

Ce reforme aduce echinocțiul de toamnă?

Pe plan internațional se vor resimți efectele schimbării aduse de instalarea toamnei. Mai bine de 83% din populația globului este poziționată în Emisfera Nordică, așadar, toată această masă de popoare va avea un moment de cotitură, care va coincide cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, în luna Octombrie. Efectele acestuia în acest semn se vor face simțite în special la nivel politic, militar, economic, al sănătății, relațional etc.
Vom avea parte de multe schimbări financiare, de aceea este recomandat să investiți bani în tot ceea ce este palpabil, în caz contrar puteți să simțiți pe propria piele efectele de ALBA NEAGRA aduse de acest tranzit pentru un an de zile.

 

 

Citeste alte informatii pe ZODIACOOL.RO.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.