Shop
Ultimele 100 de articole

De ce sa schimbi frecventa muzicii la 432 Hz

16 octombrie 2021, , Vizualizări:
De ce sa schimbi frecventa muzicii

Tesla a spus-o. Einstein a fost de acord. Stiinta a demonstrat-o: totul, inclusiv corpurile noastre, este format din energie care vibreaza la diferite frecvente. Acestea fiind stiute, apare intrebarea legitima, de altfel, daca frecventele sunetelor ne afecteaza. Frecventele pot interfera intre ele, asa cum amesteci ingredientele unei mancari si isi pot strica reciproc gustul.

Cimatica, stiinta care studiaza cum influenteaza frecventele materiale, ilustreaza foarte clar cum se propaga vibratiile si cum se modeleaza apa, aerul sau nisipul sub influenta lor. Urmareste spre exemplificare, materialul video de mai jos!

VIDEO

Dr. Masaru Emoto a demonstrat si el cum intentiile altereaza lumea inconjuratoare. Simplele intentii exprimate prin sunete, emotii si ganduri pot influenta modul in care se cristalizeaza apa. Imaginea de mai jos face mai mult decat o mie de cuvinte.

Water-Memory

Avand in vedere ca organismul nostru este format in mare parte din apa, cu siguranta fiecare exprimare prin sunet, emotie si gand poate interfera cu structura noastra interna.

Citeste si: Top melodii cu o vibratie inalta. Cum sa folosesti muzica pentru a-ti creste vibratia

Frecventa muzicii

Frecventa muzicii pe care o ascultam de cele mai mutle ori este de 440 Hz, conform standardelor internationale (ISO) din 1953. Totusi, vibratia naturii si a universului pare ca nu este in armonie cu aceste frecvente, iar unele studii au dezvoltat ideea ca muzica la o frecventa de 432 Hz este ceea ce ne trebuie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.