Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa scapi de purici DEFINITIV. Trebuie sa stii aceste trucuri

24 ianuarie 2021, , Vizualizări:
cum sa scapi de purici -sfatulparintilor.ro - pixabay_com - flea-63043_1920

Metode prin care sa elimini puricii din casa

Cea mai buna combinatie de a scapa de insectele enervante este: apelarea la serviciile unei firme de eliminare a insectelor + spay impotriva puricilor + tablete impotriva puricilor (tabletele le folosesti numai daca ai animal de companie).

Sau daca nu vrei sa apelezi la o firma foloseste combinatia: aspirator + spay impotriva puricilor + tablete impotriva puricilor.

Te mai poate interesa: 8 griji care iti ruineaza viata si cum sa scapi de ele

Firmele de specialitate

Daca ai toata casa invadata de purici este cel mai bine sa folosesti o firma de specialitate pentru a scapa de problema. Dupa ce specialistii si-au facut treaba foloseste spray si tablete pentru a fi sigur ca nu te vei confrunta din nou cu acesta problema.

Spray-uri antipurici

Pot fi folosite atat pe mobila (covoare, carpete, canapea, paturi, perne) cat si pe animalele de companie. Aceste spray-uri vor distruge atat puricii cat si ouale lor.

Daca ai animal de companie foloseste si tablete astfel incat daca mai ia purici din nou insectele sa moara imediat ce ajung in blana patrupedului.

Tabletele

Dupa ce inghit aceste tablete, insectele care se afla pe caini si pisici vor incepe sa moara, uneori rezultale vor fi vizibile si la 30 de minte dupa ce au animalele inghitit pastilele.

Nu rata nici: Cum sa scapi de stres in 6 secunde. Punctul 4 te va uimi!

Aspirat

Iti trebuie un aspirator foarte puternic care sa traga inclusiv ouale puricilor. Foloseste un dispozitiv cu saci de unica folosinta si ai grija sa nu lasi puricii sa scape din recipient. Dupa ce sacul s-a incarcat este bine sa il sigilezi si sa il arzi. Poti apela si la un aspirator cu apa. In lichidul de acumulare a prafului adauga cateva picaturi de solutie impotriva insectelor, pentru a te asigura ca nimic nu supravietuieste ulterior.

Incepe din zona in care sta de obicei animalul de companie, apoi aspira mochetele si covoarelor in locuinta, deoarece puricii isi vor depune ouale aici, confundand textura covorului cu blana cainelui.

Insista in a aspira pana si cele mai ascunse zone din casa. Nu omite nici salteaua patului, pervazurile sau dulapurile de haine astfel incat sa nu-ti scape nicio insecta.

Sursa: thebugskiller.com

Imagine de WikiImages de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.