Cifra destinului. Cum se calculeaza si care este semnificatia. Detalii foarte importante despre viata ta - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cifra destinului. Cum se calculeaza si care este semnificatia. Detalii foarte importante despre viata ta

cifra destinului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - nine-3095449_1920

Cifra destinului #7

Aceste persoane au obiceiul de a-si subestima talentele si sa-si ascunda potentialul motiv pentru care sunt umili. Insa ideilor lor excelente atrag oamenii ca un magnet. Sunt foarte buni oratori si povestitori. Vor castiga recunoasterea in arta, literatura si diplomatie. Pot deveni faimosi ca judecatori, pacificatori sau lideri spirituali.

Oamenii cu cifra destinului 7 sunt inteligenti, plini de viata, iau decizii rapide, sunt imprevizibili. Sunt foarte buni sfatuitori chiar si inamicii le urmeaza sfaturile si sugestiile. Emit vibratii si de intelegere si pace, iar ceilalti se linistesc doar prin simpla lor prezenta. Au solutii la orice problema. Abordarea lor trece de la rationalitate, la practicabilitate, prietenie si creativitate.

Daca se implica in practici spirituale aceste persoane ating samadhi si stiu cum sa atinga starea de meditatie profunda.

Daca sunt interesati de tantra ating siddhi (clarviziune, magnetismul personal, putere de hipnoza, puterea transmiterii energiei prin canale). Intre 30 si 45 de ani, puterea intuitiei lor creste si ajung sa poata citi mintile celorlalti la fel de usor ca si cum ar citi o carte. Stiu cum sa invete o multime de lucruri din visele lor si descopera idei geniale in aceasta stare.

Incearca sa invete secretul somnului si al subconstientului si cred ca oamenii pot merge in trecut sau in viitor. Atrag cu usurinta oamenii de sex opus. Atat barbatii cat si femeile care au cifra destinului sapte au una sau mai multe relatii extramaritale.

O femeie cu cifra destinului sapte este mai atragatoare decat un barbat cu aceeasi cifra a destinului.

Este inteligenta, energica, vorbareata si se gandeste mult la cariera ei. Este legata de mama sa si de celelalte rude de sex feminin, ceea ce creeaza probleme in familia ei. Este mereu nelinistita si isi face griji in legatura cu viitorul. Tocmai de aceea, nu-i acorda prea multa atentie sotului asa ca nariajul lor nu este deloc fericit. Un barbat cu cifra destinului 7 este recomandat sa nu se casatoreasca inainte de 28 de ani.

Cifra destinului. Recomadari generale

Sarcina ta este sa cauti, sa inveti numerologia si sa folosesti intelepciunea gasita in manuscrisele vechi si in stiintele psihologice. Trebuie sa intelegi ca ele nu iti arata cum sa gandesti, doar te ajuta sa-si gasesti propria abordare a vietii. Multe dintre lucruri par la inceput misterioase si ciudate insa pe masura ce le intelegi devin naturale si clare. Doar ignoranta, prejudecata si superstitia te impiedica sa descoperi adevarul.

Cifra destinului #8

Oamenii cu cifra destinului 8 isi distrug karma, sufera accidente, au multe ghinioane si imbatranesc prematur. Insa esecul aduce intelepciunea. Persoanele acestea prospera in conditii grele, cu cat infrunta mai multe dificultati cu atat se simt mai bine. Obtin faima si incep sa-si dezvolte abilitatile organizatorice, ocupa pozitii inalte si devin bogati in a doua parte a vietii. Daca isi indreapta interesul in politica vor obtine un post inalt, insa daca se implica in stiintele oculte si spiritualitate, vor deveni liderii organizatiilor in care intra. Insa nu vor scapa niciodata de probleme (reale si imaginare), de confruntare sau umilire, Iubesc sa fie singuri, insa sufera din cauza singuratatii.

Nu au succes in dragoste, ba mai mult capata si un renume prost din aceasta cauza. In ceea ce priveste viata de familie se gasesc intotdeauna sub auspiciul respingerii sau divortului. Iar acest lucru favorizeaza cariera politica sau viata spirituala. Pot deveni inovatori, oameni de stiinta proeminenti,, reformatori sociali sau lideri ai unor miscari antisociale sa participe la revolutii si sa aiba un destin tragic.

Oamenii cu cifra destinului 8 presupun ca puterea garanteaza recunoasterea si castiguri financiare.

Puterea este doar o calitate asociata cu oamenii cu o cifra a destinului 8. Zelul, abilitatea si stabilitatea precum si ambitia ii ajuta sa-si atinga obiectivele. Cuvintelw cheie pentru oamenii din acest grup sunt autoritatea, responsabilitatea, castigurile financiare, discretia si recunoasterea.

Rezista la stres, au o capacitate extraordinara de a se adapta si se repun imediat pe picioare. Sunt anxiosi cand este vorba despre ocuparea pozitiilor dominante din organizatie si nu au timp de distractii. Acesti oameni, care stiu sa-si planifice foarte bine pasii, au mare succes. Persoanele cu o cifra a destinului 8 se indoiesc de ceilalti, se tem de oponentii lor si sufera din cauza stagnarii, izolarii si a lipsei unui mediu prietenos.

Femeile cu o cifra a destinului 8 economisesc bani pentru zilele grele.

Prefera sa fie singura, sa ramana nemaritate. Chiar daca sunt loiale familiei le este dificil sa gaseasca un partener potrivit. Daca au rabdare si si au incredere pot depasi orice problema care apar in familii sau relatii. Barbatii cu o cifra a destinului 7 nu-si respecta partenerele.

Cifra destinului. Recomadari generale

Trebuie sa inveti rabdarea si cum sa-i intelegi pe ceilalti. Infrunta toate provocarile vietii un inima deschisa si cu zambetul pe buze. Priveste crizele din viata nu ca pe experiente distructive cu ca posibilitati de dezvoltare. Incearca sa-i ajuti pe ceilalti fiind un spirit tacut.

Cifra destinului #9

Cifra destinului 9 este mai buna decat numarul sufletului 9. Persoanele cu numarul sufletului 9 sunt temperamentale, vicioase, le place sa se certe, in timp ce oamenii cu cifra destinului 9 sunt mai calmi, gestioneaza mai usor starile de furie.

Impactul al cifrei 9 te poate ajuta, insa, sa invingi anumite dificultati cu ajutorul practicilor spirituale, pentru ca intelegi mai usor importanta iubirii cosmice si apreciaza intelepciunea. Cand vor atinga perfectiunea in viata spirituala, oamenii cu cifra destinului 9 cauta toate informatiile necesare pentru a se dezvolta. In plus, sunt foarte buni profesori si nu cred orbeste tot ce scrie in scripturi sau tot ce aud de la maestri lor spirituali. Ei verifica, experimenteaza.

Oamenii cu cifra destinului 9 iubesc frumusetea si arta.

Diferenta dintre ei si cei cu numarul sufletului 9 este ca acestia din urma trebuie sa invete cum sa iasa in evidenta si sa se impuna in lumea artei. Barbatii cu cifra destinului 9 ating usor succesul si faima in aria lor de activitate, pot deveni artisti de succes, scriitori proeminenti sau maestri spirituali.

Desi intalnesc in viata dificultati si conflicte cu membrii familiei, inca din copilarie, persoanele cu cifra destinului 9 cauta mai tarziu iubirea si intelegerea parintilor, fratilor si surorilor. Aceste persoane sunt intotdeauna ocupate, intotdeauna au ceva de facut. Nici atunci cand ar trebui sa se odihneasa nu se linistesc. Sunt iubitori de Aventura, relatii romantice, cred ca viata este facuta pentru a te bucura si pentru a de distra. Persoanele cu cifra destinului 9 sunt interesate de viata luxoasa in cercurile sociale inalte. Au o intuitive buna si sunt capabili sa recunoasca adevarul sau sa il gaseasca.

Persoanele cu cifra destinuliu 9 nu sunt snobi, sunt oameni onesti, care cauta sclipirea divina in fiecare om.

Sunt aparatorii umanitatii si a tuturor formelor de viata. Sunt interesati de ecologie, vindecare, muzica, arta.

Numarul 9 este ultimul din seria de numere singre, numarul executiei sufletului, al constiintei, considerat mistic. Cifra destinului 9 este simbolul naterii si al mortii (al nasterii si al renasterii). Daca sunt constienti de puterea acestui numar (de obicei cifra destinului isi face efectul dupa varsta de 35 de ani), aceste persoane pot ajunge pe culmile succesului. Pot face asta utilizand karma vietilor anterioare, evitand karme noi care apar ca urmare a nevoii de satisfacere a placerilor senzuale. Ei pot cunoaste iluminarea si sa mearga inainte. Nu se vor intoarce niciodata inapoi. Cei cu numarul 9 trebuie sa invete sa fie originali.

Cei care nu se angajeaza in practici spirituale vor fi atrasi spre violenta in politica sau in afaceri, si vor alege sa se bata fie in cifre, fie in discursuri. Persoanele cu cifra destinului 9 au o fire suspicioasa si pot cauza multe conflicte.

Cifra destinului. Recomadari generale

Principala sarcina este sa cultive generozitatea si empatia. Sa fie mai putin atrasi de posesiunile material sis a invete cum sa daruiasca.

Sursa: numerologystars.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 16/09/2021