Cifra destinului. Cum se calculeaza si care este semnificatia. Detalii foarte importante despre viata ta - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cifra destinului. Cum se calculeaza si care este semnificatia. Detalii foarte importante despre viata ta

cifra destinului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - nine-3095449_1920

Cifra destinului #4

Oamenii cu numarul destinului 4 au sansa de a merge mai departe, insa faptul ca se indoiesc mereu de toti si de toate ii face sa piarda o multime de oportunitati. Poarta o imensa responsabilitate pe umerii lor ca si o raspundere excesiva. Insa nu au o alta solutie decat sa continue. Le lipsesc forta si vitalitate motiv pentru care munca depusa nu le este recunoscuta.

Oamenii cu cifra destinului 4 nu primesc evaluari pozitive legate de munca lor, intotdeauna sunt criticati.

Tocmai de aceea, sust suspiciosi si excesivi de prevazatori asa ca se izoleaza si incep sa se simta singuri si abandonati. Rahi le ofera lipsa de satisfactie in legatura cu viata lor. In plus, aceste persoane nu simt niciodata satisfactie legata de munca lor si intotdeauna incearca sa gaseasca cea mai buna activitate pentru ei insisi. Tocmai de aceea isi schimba frecvent profesia. Din cauza miscarii retrograde a lui Rahu, oameni cu cifra destinului 4 sunt nelinistiti si nerabdatori si nu le plac intarzierile legate de munca. Totusi, niciodata nu-si finalizeaza la timp sarcinile (Rahu ca si Saturn creeaza obstacole si intarzieri). In plus, isi pierd mereu norocul.

Viata de familie a persoanelor din acest grup nu este fericita din cauza egoismului, indoielilor si secretelor pe care le au. Oamenii cu numarul destinului 4 nu pot niciodata sa ia decizii rapid. Odata cu trecerea anilor memoria lor slabeste. Daca sunt nascuti sambata sau pe 4 ori 8 toate cele scrise mai sus sunt si mai pregante.

Au mai multe surse de venit, insa cheltuie cu usurinta, iar daca nu va fi atent la finantele sale, la batranete va trebui a munceasca din greu.

Cifra destinului. Recomadari generale

Ar trebui sa dezvolti un sentimente de iubire, fericire, optimism si sa le distribui catre oamenii din jur. Indiferent de credintele tale religioase (esti crestin, Budist sau sceptic) in fiecare zi ar trebui sa dai dovada de iubire, toleranta si compasiune.

Cifra destinului #5

Pentru persoanele cu numarul destinului 5 este bine sa aiba aceeasi cifra la la numarul sufletului. Sunt persoane puternice, incapatanate, independente (insa pe care te poti baza), fericite, intelepte, atractive si, in general, lasa o buna impresie.

Stiu cum sa-si rezolve problemele, sunt capabili sa incheie afaceri bune si sa creeze o atmosfera placuta printre colegi sau partenerii de afaceri. Iau decizii cu rapiuditate.

Cinci este un numar al destinului bun pentru ca:

– Aduce bunatate, eleganta, intelepciune, intuitie, fericire, noroc si vigilenta.

– Aduce prosperitate prin castig la loterie, mostenire etc;

– Aduce logica, rationalitate si gandire sistematica.

– Le ofera puterea gandului si a progresului in sfera materiala. Uneori ii face pioneri, exploratori si inventatori;

– Le ofera protectie din partea guvernului, autoritatilor, liderilor politici, a prietenilor si a rudelor;

– Aduce recunoasterea pentru realizarile obtinute la birou;

– Ii ajuta sa faca o buna impresie, sunt atractivi si optimisti;

– Aduce provocari in viata profesionala si personala;

– La aduce noroc in dragoste.

Cifra destinului 5 este mai favorabila pentru jurnalisti, scriitori, judecatori, politicieni, oameni de afaceri, actori, profesori, oratori, artisti, sculptori si astrologi.

Cifra destinului. Recomadari generale

Iubeste si ai incredere in Creatorul universului. Gandeste, studiaza si mediteaza, dezvolta o intelepciune interioara. In cele din urma sentimentul ca cineva sau ceva se afla deasupra noastra ne face sa ne simtim oameni.

Cifra destinului #6

Oamenii cu cifra destinului 6 obtin confortul si au succes datorita norocului. Au tot ceea ce doresc, insa daca nu se casatoresc devreme, vor astepta ani multi pana sa gaseasca jumatatea potrivita. Le pasa de prietenii si relatiile pe care le au si toata viata se vor misca in directia aceasta. Sunt persoane independente si, in acelasi timp, sociabile. Sunt buni ascultatori, dar si povestitori minunati. Calatoresc mult, le place viata si iubesc o mancare buna.

Sunt mai degraba sentimentali decat logici si au tendinta de a se gandi la trecut.

Nu accepta regulile, pot incalca legile si nu respecta traditiile religioase. Sun interesati de alchimie. Sunt persoane de incredere, linistite, romantice, metodice cand este vorba despre munca lor – ar putea fi buni ambasadori.

Persoanele cu cifra destinului sase protejeaza intotdeauna interesele clasei sale. Banii nu raman prea mult timp in mainile lor. Sunt generosi cu prietenii si membrii familiilor lor. Cumpara haine fine, parfumuri, cosmetice, bijuterii si pietre pretioase. Sunt atragatori, fermecatori si isi pastreaza infatisarea tinereasca pana la varste inaintate. Femeile din aceasta categorie isi pastreaza sarmul pentru multa vreme.

Cifra destinului. Recomadari generale

Trebuie sa ajuti persoanele bolnave si singure si pe cei mai putin norocosi decat tine.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 16/09/2021