Shop
Ultimele 100 de articole

Ce spune culoarea ochilor despre tine

02 septembrie 2017, , Vizualizări:
culoare ochi -sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Anatomia poate fi si amuzanta. Asta daca stii unde sa te uiti si ce informatii sa cauti. Ochii pot fi un organ foarte interesant. Iar specialistii au gasit o multime de lucruri de spus legate de culoarea ochilor si personalitatea sau inteligenta fiecaruia.

 

Iata ce spune culoarea ochilor despre tine.

 

 

  1. Ochi caprui

Persoanele cu ochi caprui sunt dragute, loiale, serioase si foarte practice. Le place sa-si faca prieteni noi si sunt devotate partenerului de cuplu. Sunt zambitoare si saruta foarte bine.

 

 

  1. Ochi verzi

Persoanele cu ochii verzi sunt inteligente si imprevizibile. Au o rabdare de fier, se infurie greu si sunt stabile emotional. Sunt firi creative si se concentreaza foarte bine, chiar si in medii agitate. Sunt pasionale si atragatoare si mai tentate de relatiile pe termen lung.

 

 

  1. Ochi alunii

Sunt persoane care iubesc aventura si le place riscul. Sunt determinate si inovatoare, nu te plictisesti alaturi de ele. Gandesc profund, isi cunosc foarte bine limitele si sunt responsabile si curajoase.

 

 

  1. Ochi albastri

Sunt persoane sincere, sentimentale, inteligente si devotate. Pot fi si schimbatoare cateodata, dar – de cele mai multe ori – sunt vesele si joviale.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.