Shop
Ultimele 100 de articole

Ce să faci dacă îți scârțâie pantofii

08 martie 2017, , Vizualizări:

Cât de jenant este să îți scârțâie pantofii tocmai când intri în biroul șefului sau în sala de ședințe, unde domnește o liniște mormântală. Îți vine să îi arunci pe geam și să mergi în picioarele goale. Noroc că există câteva soluții la îndemână, pe care le poți aplica și acasă, și la birou.

Amidonul sau pudra, prima soluție

În primul rând, descoperă locul unde scârțâie talpa. Calcă apăsat pe călcâi, apoi spre vârfuri și află de unde se aude scârțâitul enervant. Apoi presară amidon sau pudră de talc în interiorul pantofului, în zona unde se aud zgomotele neplăcute. De cele mai multe ori, scârțâitul apare din cauza umezelii, iar pudra de talc absoarbe transpirația și totodată usucă pielea din care e făcută încălțămintea. Dacă auzi scârțâitul de undeva din interiorul pantofului, scoate branțul de pe talpă și presară pudra sub el.

Crema de mâini

Dacă scârțâitul provine de la limba pantofilor, mai ales dacă este făcută dintr-o piele rigidă, încearcă să pui puțină cremă de mâini, dar fără să murdărești interiorul sau suprafața exterioară a pantofilor.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.