Ce sa arunci in IANUARIE ca sa ai noroc tot anul. Bonus: Faci loc in dulapuri - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce sa arunci in IANUARIE ca sa ai noroc tot anul. Bonus: Faci loc in dulapuri

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ce sa arunci in IANUARIE ca sa ai noroc tot anul. Bonus: Faci loc in dulapuri
Ce sa arunci in IANUARIE

Acum ca au trecut Sarbatorile si a inceput un nou an, e vremea pentru o noua serie de curatenie. Iata care sunt lucrurile de care ar trebui sa scapi in luna ianuarie.

Vei atrage norocul tot anul, pentru ca indepartezi ce este vechi. Si, in plus, vei avea si niste sertare libere.

Ghidurile de dezvoltare personala din 2016

Incepe cu rafturile bibliotecii. Daca ti-ai cumparat acum cativa ani carti care sa te invete cum sa iubesti, cum sa faci bani, cum sa muncesti mai bine, scapa de ele.

Cutiile in care ai pus tot ce nu ti-e de folos

Multi le avem! Sunt acele cutii in care pui ceva ce nu iti mai e de folos dar parca nici sa le arunci nu te induri. Ei bine, scapa de ele!

Oale, cratite si tigai

Celebra Martha Stewart recomanda sa arunci toate vasele de gatit pe care nu le-ai mai utilizat de cativa ani, toate vasele de gatit zgariate, ciobite sau care si-au pierdut abilitatile antiaderente.

Citeste si: 9 lucruri pe care ar trebui sa le arunci

Incaltamintea demodata sau pe care nu o mai porti

Arunca toata incaltamintea pe care nu ai mai purtat-o in ultimul an sau tot ce s-a demodat. De asemenea, scapa si de incaltamintea pe care ai cumparat-o dintr-un impuls sau din greseala, iar acum ocupa degeaba locul in dulap.

Alimente expirate

In ideea de a economisi, multi oameni cumpara engros anumite alimente. Insa, de cele mai multe ori, acestea nu sunt consumate si expira. Verifica-ti rafturile din debara si arunca tot ce a expirat.

Nu rata nici: 9 obiecte pe care sa nu le arunci NICIODATA. Iata ce poti face cu ele

Fardurile

Fardurile expira si ele. De exemplu, dermatograful lichid sau gel expira dupa 3 luni, fardul de ochi – dupa 6 luni. Daca esti adepta fardurilor organice, tine cont de faptul ca acestea expira chiar mai repede.

Sursa: oprah.com

foto: Pixabay.com

Data articol: 12/01/2022