Ce inseamna cand te mananca urechea dreapta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce inseamna cand te mananca urechea dreapta

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ce inseamna cand te mananca urechea dreapta
Ce inseamna cand te mananca urechea dreapta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - listening-3079065_1920
Credit foto: Imagine de Robin Higgins de la Pixabay

Ce inseamna cand te mananca urechea dreapta? Superstitia spune ca cineva vorbeste despre tine. Se crede ca atunci cand te mananca urechea dreapta cineva vorbeste frumos despre tine. In schimb, daca te mananca urechea stanga inseamna ca cineva vorbeste urat despre tine.

Oamenii din toate timpurile au fost tentati sa dea crezare superstitiilor. Este mai usor sa crezi ca cineva vorbeste despre tine atunci cand ai tot felul de mancarimi, in loc sa faci drumuri pe la medici.

Cand te mananca urechea dreapta cineva vorbeste de tine

Am inteles ca atunci cand te mananca urechea dreapta cineva vorbeste despre tine, dar trebuie sa afli cine. Superstitia spune ca exista doua posibilitati. Poate sa vorbeasca frumos despre tine o persoana pe care tu nu o cunosti sau un prieten drag spune ca esti un om bun.

In unele locuri se spune ca atunci cand te mananca urechea dreapta vremea se va schimba radical si pe cer apare soarele.

O veche traditie medievala spune ca vei afla un secret daca te mananca urechea dreapta. Pe langa asta se spune ca cel care iti va spune acel secret este un barbat.

Te mai poate interesa: Ce inseamna cand te mananca nasul! Interpretari spirituale si medicale

Ce sa faci cand te mananca urechea dreapta

Almanahul chinez spune ca atunci cand te mananca urechea dreapta brusc necontrolat ar trebui sa o zgariati pentru ca vorbele frumoase sa nu se transforme in barfe rautacioase.

Daca lasam supertitiile si ne gandim la lucruri serioase, daca te mananca urechea este posibil sa suferi de o infectie, sa ai pielea prea uscata sau nu te-ai sters bine de apa dupa o baie.

Mancarimea urechii poate fi cauzata si de o infectie fungica si poate este mai bine sa mergi la un doctor pentru a nu complica lucrurile. Ciupercile cauzeaza aproximativ 10 % din toate cazurile de senzatia de mancarime a urechilor.

Citeste si: Ce inseamna cand te mananca talpa stanga. Calatorie sau nenorociri?

Imagine de Robin Higgins de la Pixabay

Data articol: 01/08/2023