Shop
Ultimele 100 de articole

Ce alimente sunt interzise prințului William și ducesei Kate?

11 martie 2019, , Vizualizări:

Membrii familiei regale britanice nu au parte doar de răsfăț. Cel puțin în ceea ce privește alimentația. Aceștia trebuie să respecte un protocol extrem de strict atunci când vine vorba de mâncăruri, mai ales când merg în vizite oficiale. Regina Elisabeta a II-a, prinții William și Harry, ducesa Kate și cei trei copii, precum și prințul Charles trebuie să se abțină de la a consuma anumite alimente. 

Fețele regale britanice au interzis la fructe de mare și crustacee. Scoici, creveți, moluște, homari se alterează foarte ușor și pot duce la afecțiuni serioase. Mai mult, conform protocolului de siguranță, Casa regală informează înainte să plece în călătorii oficiale ca astfel de alimente să nu apară pe masa niciunuia dintre membrii săi.

Nu au voie apă de la robinet

Carnea gătită în sânge nu poate fi servită fețelor regale. Acest fel se consumă doar în cadrul reședințelor oficiale. La fel ca și în cazul fructelor de mare. Protocolul este respectat de gazde atunci când un membru cu sânge albastru britanic e invitat la masă.

Oricât de sete le-ar fi, oriunde în lume s-ar afla, prinții William și Harry nu au voie să consume apă de la robinet. Potrivit protocolului strict semnat de Regina Elisabeta a II-a, moștenitorii nu au voie să bea decât apă îmbuteliată, de teama unei posibile intoxicări sau a otrăvirii.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu