Shop
Ultimele 100 de articole

Care este semnificatia metafizica a durerilor fizice

09 februarie 2020, , Vizualizări:
semnificatia metafizica a durerilor fizice

Toate lucrurile din planul fizic sunt o manifestare a ceva din planul metafizic. Atunci cand vorbim de abundenta, vorbim, de fapt, despre abundenta energiei emotionale, mentale si spirituale, dorindu-ne sa aducem si sa manifestam aceste energii si in plan fizic.

Nu ne ingrijoram prea mult atunci cand organismul nostru functioneaza perfect, cand nu simtim dureri sau cand nu suferim de ceva cronic. Insa in momentul in care ceva se intampla, fie ca este vorba despre un accident sau o boala, incercam sa aflam raspunsurile.

 

 

Vrem sa stim DE CE?

Sau poate ca, fara sa mai vrem sa stim de ce, nu facem decat sa ne preocupam de rezolvarea problemei.

Citeste mai multe despre cauzele spirituale ale bolilor aici.

 

Atunci cand corpul refuza sa faca ceva ce noi vrem sa faca, in plan metafizic nu este “stricat”. Ci una dintre functiile sale incearca sa-ti transmita un mesaj si este de datoria noastra sa aflam care este acesta si sa actionam ca atare.

Medicina occidentala spune clar ca simtim durere pentru ca putem sa o simtim. Abordarea durerii se face ca un simptom al unei anumite boli pe care o trateaza cu medicamente sau chirurgical. Aceasta abordare are rolul ei in situatii critice, insa sunt situatii in care putem constientiza dizarmonia ce are loc in corp.

Teoriile antice Taoiste sustin ca binele si raul, yin-ul si yang-ul sunt parti diferite ale aceluiasi lucru pe care le vedem sau le adoptam in functie de situatie.

 

Acest lucru se intampla din cauza naturii duale a pamantului, acestea sunt “simptomele” faptului ca suntem oameni.

 

Cand intervine boala, se cauta solutii, se cauta vindecatorul. Vindecatorul observa si interpreteaza semnele si simptomele si cauta metodele de vindecare posibile. Medicina holistica vindeca omul ca intreg, fizic, emotioanal, mental si spiritual. Louise Hay, in cartea sa “Iti poti vindeca viata”, explica foarte multe lucruri din acest punct de vedere.

Iata care este semnificatia durerilor fizice in plan metafizic.

 

 

Dureri de cap

Durerea indica despartirea a doua lucruri, indepartarea de ceva. Cu cat este durerea mai mare, cu atat lucrul acela este mai important. Louise Hay spune ca durerea de cap indica invalidarea SINELUI din FRICA.

 

Durerea in crestet.

Crestetul capului este asociat conexiunii cu Divinitatea, cu Universul. O durere aici poate insemna indepartarea de acestea. In medicina chineza, crestetul capului este asociat cu Rinichii si Teama.

 

Durerea in frunte.

Fruntea este asociata cu al treilea ochi, atat in Teoria Chakrelor, cat si in Teoria Medicinei traditionale chinze. Al treilea ochi este asociat cu introspectia, cu iluminarea sinelui interior. O durere aici poate insemna separarea de sinele interior. In medicina chineza, ochii sunt facuti sa vada exteriorul, iar cel de-al treilea ochi sa vada interiorul.

 

Durere la tample.

Partile capului sunt asociate cu curajul. O durere in oricare dintre parti, stanga sau dreapta, indica o separare de propria lume. Daca sunt si ochii implicati poate insemna lipsa dorintei de a primi atat in afara, cat si in interior. Potrivit medicinei chineze, lipsa bucuriei poate duce la aparitia durerilor de cap in zonele laterale.

 

Durere in zona occipitala.

Spatele capului reprezinta trecutul. Unii spun ca este aria spiritualitatii. O durere aici poate insemna faptul ca ceva din trecutul tau nu a fost iertat. De asemenea, mai poate insemna o furie nascuta din frica sau lipsa dorintei de a privi spre sursa Luminii si Adevarului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax