Cand este urmatoarea zi Vineri 13? Aduce noroc sau nu?! Afla ce spun astrele - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cand este urmatoarea zi Vineri 13? Aduce noroc sau nu?! Afla ce spun astrele

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Cand este urmatoarea zi Vineri 13? Aduce noroc sau nu?! Afla ce spun astrele
Cand este urmatoarea zi Vineri 13

Ziua de Vineri 13 poate parea o raritate, dar au fost doua atat in ​​2019, cat si in 2020, si una vara trecuta pe 13 August 2021 – iar Vinerea urmatoare, 13 nu este prea departe. Daca esti o persoana superstitioasa, atunci cu siguranta ca te gandesti automat de doua ori inainte de a programa ceva in a 13-a zi a oricarei luni, mai ales cand se intampla sa aterizeze Vineri.

Superstitiile notorii care decurg din numarul 13 ca simbol al ghinionului merg inca din 1792 î.Hr. cu unul dintre cele mai vechi documente din lume: Codul lui Hammurabi, care a omis o a 13-a lege din lista sa de reguli. Ai observat vreodata ca majoritatea lifturilor din Statele Unite nu au etajul 13? Legenda este luata destul de in serios pana astazi.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Citeste si: Vineri 13! Mare grijă la cum îți petreci o astfel de zi!

Cand este urmatoarea zi Vineri 13?

Urmatoarea Vineri ciudata va avea loc pe 13 Mai 2022, si cu siguranta va avea loc o astrologie interesanta in acea saptamana. Cu trei zile inainte, pe 10 Mai, Mercur va fi intrat in retrograd in semnul de aer mutabil al Gemenilor, aducand unele dificultati in ceea ce priveste comunicarea, tehnologia si facand mai dificila exprimarea gandurilor si ideilor pana pe 3 Iunie. Deoarece Mercur este Planeta „smechera” a zodiacului, retrogradul sau poate face ca Vinerea 13 sa se simta putin mai ~ghinionista~ decat de obicei, asa ca asigura-te ca incetinesti si verifica-ti informatiile inainte de a lua orice decizie.

In aceeasi zi, Jupiter s-a mutat in Berbec, lucru care nu s-a mai intamplat din 2010. Acest lucru va oferi crestere, expansiune si oportunitate in casa condusa de Berbec a hartii natale a fiecarei persoane, si destul de brusc, avand in vedere Berbecul, un semn cardinal de foc caruia ii place foarte mult sa puna lucrurile in miscare.

Pe 13 Mai, Soarele din Taur va forma o conjunctie cu Nodul Nord, luminand noile schimbari aduse in casa condusa de Taur a hartii tale natale, unde a avut loc o eclipsa pe 30 Aprilie. Nodul Nord reprezinta zona de crestere treptata pe o perioada de 18 luni, astfel incat aceasta casa a hartii tale natale va continua sa fie o zona cu schimbari majore pe tot restul anului 2022. Va exista si o eclipsa de Luna in semnul opus al Scorpionului doua zile mai tarziu, pe 15 Mai, care va avea loc de-a lungul Nodului Sud.

Eclipsele de Luna tind sa se simta putin mai grele si, deoarece aceasta va fi in semnul fix de apa al Scorpionului, este probabil sa incepi sa simti aceasta energie Vineri, 13. Eclipsele tind sa fie un moment ideal pentru odihna si reflectie, asa ca te incurajam cu siguranta sa iti petreci ~timpul liber~ reflectand la ceea ce te va determina eclipsa de Luna sa eliberezi.

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 11/05/2022