Shop
Ultimele 100 de articole

Avea 600 de grame la naștere și era mai mică decât o bancnotă, însă a reușit să supraviețuiască în mod miraculos. Povestea acestei fetițe este un adevărat miracol

19 mai 2017, , Vizualizări:

Zoe Ambrose, o femeie de 30 de ani din Kent, Marea Britanie , se pregătea pentru cel mai frumos moment din viața ei, să devină mamă, însă bucuria ei s-a transformat într-un adevărat coșmar, care, în cele din urmă, a avut un final fericit.

După doar 10 zile de când a aflat că este însărcinată, în luna august 2015, a fost dusă de urgență la spital, pentru că sângera, și a născut prematur, o fetiță, când avea doar 23 de săptămâni de sarcină.

„A fost total neașteptat. Nu luasem deloc în greutate, nu aveam grețuri matinale sau pofte. Eram total nepregătită. Abia aflasem că sunt însărcinată, iar apoi eram în travaliu”, își amintește mama.
Medicii i-au dat teribila veste că fetița ei, pe nume Paige, are doar 25 % șanse să supraviețuiască, venind pe lume cu o greutate de doar 600 de grame. Zoe a izbucnit în lacrimi, crezând că fetița ei abia născută nu va supraviețui.

A fost operată după doar trei săptămâni de viață

„Eram îngrijorată că nu va supraviețui. Mă pregăteam pentru ce era mai rău. Era atât de mică, încât medicii nu știau nici ce sex are. Am născut-o într-o pungă ca să îi păstreze temperatura corpului”, mai spune mama.
Micuța a fost transferată în primele patru luni de la un spital la altul, la tot felul de specialiști. În primele zile din viață avea hemoragie la plămâni și la creier, iar după doar trei săptămâni a suferit o intervenție chirurgicală la stomac. Însă, a continuat să lupte, într-un mod incredibil, iar pe 16 decembrie, 2015, medicii i-au lăsat pe părinți să o ia acasă. Ea continua să ia zilnic tratament pentru hormoni și mama ei mergea aproape zilnic cu ea la control.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.