Shop
Ultimele 100 de articole

Abonamente GRATUITE pentru elevi la transportul STB, in Bucuresti. Ce acte sunt necesare

06 februarie 2019, , Vizualizări:
abonamente gratuite pentru elevi -sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bus-690508_1920

Societatea de Transport Bucuresti (STB SA) a anuntat pe site-ul sau ca va incepe emiterea/incarcarea de abonamente gratuite pentru elevi incepand cu data de 11 februarie 2019. in conformitate cu HCGMB nr. 838/12.12.2018.

 

Abonamente GRATUITE pentru elev. Acte necesare

Astfel, abonamentele cu reducere 100% se vor elibera la centrele de emitere si incarcare carduri STB SA pe baza carnetului de elev vizat pe anul in curs, care va avea inscris pe prima fila codul numeric personal al elevului, precum si cartea de identitate – in cazul elevilor cu varsta de peste 14 ani – cu evidentierea domiciliului stabil sau provizoriu.

Pentru elevii claselor pregatitoare si cu varsta de pana la 14 ani, abonamentele se elibereaza in baza adeverintei doveditoare/ carnetului de elev, cu stampila unitatii de invatamant acreditate/ autorizate pentru anul in curs si copie dupa certificatul de nastere.

Elevii care frecventeaza o unitate de invatamant din Bucuresti, beneficiaza de abonament lunar urban general cu reducere 100%, indiferent de domiciliu si indiferent de forma de invatamant (curs de zi, frecventa redusa).

De prevederile actelor legislative mentionate beneficiaza numai elevii din invatamantul acreditat/ autorizat, primar, gimnazial, liceal si profesional, cu varsta pana la 18 ani sau pana la finalizarea studiilor liceale/ profesionale.

Abonamentele cu reducere/ gratuitate nu sunt valabile pe liniile expres si pe liniile speciale.

Validarea acestor carduri este obligatorie la fiecare calatorie.

 

Reduceri si gratuitati STB SA

Sunt scutite de plata taxelor de calatorie pe liniile urbane urmatoarele categorii de persoane:

 

ELEVII SI STUDENTII CURS DE ZI

Elevi

Studenti

 

 

DONATORI ONORIFICI DE SANGE

In temeiul Legii nr. 282/05.10.2005 Republicata si a Hotararii nr. 1364/04.10.2006, donatorii de sange au dreptul la abonament cu reducere 50% pentru transportul in comun.

Eliberarea abonamentului se face in baza adeverintei de donator si a actului de identitate, in termen de 1 (una) luna calendaristica de la data donarii, dupa cum urmeaza:

 

Atentie! Reincarcarea titlurilor de calatorie la tarif redus se realizeaza numai la Centrele de Emitere si Reincarcare Carduri.

Mai multe informatii despre documentele necesare click aici.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu