Shop
Ultimele 100 de articole

6 lucruri misterioase care ti se intampla cand dormi. Punctul 3 este cel mai inspaimantator

22 aprilie 2021, , Vizualizări:
ti se intampla cand dormi

Cu totii ne dorim ca noaptea sa avem un somn linistit si odihnitor. Cu toate acestea, in timpul noptii se pot intampla multe lucruri neplacute care sa-ti tulbure somnul.

Iata 6 lucruri misterioase care ti se intampla cand dormi. Punctul 3 este cel mai inspaimantator.

Halucinatii

Este o senzatie bizara care poate aparea la gradinta dintre somn si veghe. In fata ochilor iti apar imagini bizare, creaturi fantastice sau fete inspaimantatoare.

De ce se intampla? De regula copiii au mai des astfel de probleme decat adultii si de multe ori aceastea sunt principalele cauze pentru care cei mici refuza sa mearga la culcare. La adulti, problema poate aparea din cauza stresului sau din pricina alcoolului.

Vorbit in somn

Vorbitul in somn este o actiune inconstienta si nu implica nicio tulburare de natura psihologica sau psihiatrica. Exista, insa riscul, sa iti dezvalui secretele.

De ce se intampla? De regula, barbatii si copiii sunt predispusi vorbitului in somn, iar cauza principala este stresul. Psihicul unei persoane incepe sa reziste lucrurilor pe care nu le accepta in realitate.

Citeste si: 5 lucruri incredibile pe care corpul uman le face in somn

Paralizie in somn

O persoana se trezeste in timpul somnului si nu se poate misca. Pot aparea si halucinatii sau sentimentul ca mai este cineva in camera. In antichitate aceasta problema era asociata cu posedarea.

De ce se intampla? In mod normal, in timpul somnului muschii sunt paralizati pentru a impiedica somnambulismul. Se pare ca daca dormi pe spate esti mai predispus paraliziei in somn.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.