Shop
Ultimele 100 de articole

6-8 septembrie: Dr. Bradley Nelson live la Bucuresti – Codul emotiilor

14 mai 2019, , Vizualizări:
Dr. Bradley Nelson

Codul Emotiilor este o metoda de autovindecare care produce adeseori rezultate minunate si care poate conduce la mari beneficii in plan fizic si emotional. Este insa o descoperire de data recenta si nu a fost studiata inca suficient de mult.

Aceasta tehnica are la baza observatiile si experientele personale ale doctorului Bradley Nelson. Tu insa, draga cititorule, trebuie sa iti asumi in proportie de 100% responsabilitatea pentru starea ta de sanatate fizica si emotionala. Codul Emotiilor nu poate si nu trebuie sa fie folosit pentru a diagnostica prezenta sau absenta unei boli particulare, fie ea de natura fizica sau emotionala. Nici testul muscular, nici Testul Balansului Corporal nu trebuie folosit pentru a diagnostica prezenta sau absenta unei afectiuni.

Locurile sunt limitate!
Toti cei interesati sunt rugati sa o contacteze pe Roxana Costache la tel 0744165594
Pret promotional 290 euro -100 locuri disponibile

Program:
– 06.09.2019 – conferinta
– 07.09.2019 workshop
– 08.09.2019 workshop

Ora 19:00

Loc de desfasurare: Hotel Sheraton Bucuresti (Calea Dorobantilor 5-7, 010551)

Pentru cine doreste sa participe doar in seara de 06.09.2019 la conferinta, pretul va fi de 45 euro.
Dupa epuizarea celor 100 de locuri pretul va fi de 400 euro.

Atentie parinti! Emotiile nerezolvate captive si copiii 

„Am 2 fii gemeni care, la ora la care scriu aceasta carte, au 18 ani. 
Una din primele mele experiente legate de emotiile captive nerezolvate a fost legata de fiul Rhett, pe cand acesta mergea de-a busilea.

Desi sunt gemeni Rhett si Drew sunt la fel de diferiti ca orice alti doi baieti. 
Drew a fost intotdeauna foarte afectos cu sotia mea si cu mine. Rhett a fost si el foarte afectuos cu sotia mea, dar pe mine a inceput sa ma respinga dupa ce a trecut de varsta de trei ani. Ori de cate ori incercam sa-l imbratisez sau sa ma joc cu el, ma respingea si imi spunea:
– Doctor rau pleaca!
La inceput am crezut ca trecea prin cine stie ce etapa si ca aceasta ii va trece in mod natural, dar sentimentele sale negative fata de mine au persistat mai bine de un an, in plus umplandu-ma de frustrare.
Nu puteam intelege de ce ma respinge atat de insistent micutul meu baiat. 


Intr-o seara stateam cu Jean si discutam impreuna. Rhett se afla in bratele mamei sale. Mi-am deschis bratele si l-am imbratisat, dar m-a respins ca de obicei si mi-a spus cuvintele devenite cliseu: Doctor rau, pleaca! De aceasta data chiar m-a ranit. Ochii mi s-a umplut de lacrimi si am simtit o mare apasare in zona inimii. Sotia mea mi-a spus imediat.


– Stii, ar putea fi vorba de o emotie captiva.
Pana atunci nu tratasem decat adulti de emotii captive nerezolvate. Ne-am decis imediat sa-l testam pe Rhett si sa vedem ce se intampla. 
Aplicand codul emotiilor, am descoperit ca micutul avea intr-adevar o emotie captiva nerezolvata, si anume o durere sufleteasca .


In mod curios, nu era o durere pe care o provocasem eu, ci invers, o durere pe care crezuse ca mi-a provocat-o el.


Aceasta a fost suficient de puternica pentru a-i crea o emotie captiva in corp. Testele au aratat ca emotia a devenit captiva cand m-am certat cu fiica mea mai mare, moment la care asistat si Rhett. 
Desi el nu avea nimic de-a face cu cearta noastra fiind foarte mic a perceput-o ca pe o durere sufleteasca pe care mi-a provocat-o fiica mea si si-a insusit-o.


I-am eliminat emotia captiva si, spre uimirea mea, a venit imediat la mine si m-a luat in brate.
Am izbucnit in lacrimi si l-am strans la piept, uluit, dar plin de entuziasm in urma celor intamplate.
M-am gandit fara sa vreau ca daca fiul meu s-a putut transforma instantaneu in urma eliberarii unei emotii captive nerezolvate, as putea ajuta nenumarati alti copii sa treaca prin acelasi proces.”

Preluare din cartea „Codul Emotiilor”, aparuta la editura Adevar Divin

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu