Shop
Ultimele 100 de articole

5 reguli zilnice ca sa-ti pastrezi gandirea pozitiva

10 mai 2021, , Vizualizări:
sa-ti pastrezi gandirea pozitiva

Asociaza-te si inconjoara-te de oameni care te sustin

Persoanele pozitive au un efect pozitiv asupra modului in care gandesti. Inconjoara-te de oameni care demonstreaza o stare mentala pozitiva. In acest fel vei fi inspirat, incurajat si motivat sa fii cea mai buna versiune a ta.

Asa cum s-a mentionat mai devreme, creierul are tendinta de a-si aminti si a ramane pe evenimentele negative. Iar acestea iti vor altera modul de gandire si, constinet ori inconstient, vei oglindi comportamentul, vorbele si gandurile negative. In acest caz, este cu atat mai importanta compania oamenilor alaturi de care stai.

Refuza sa fii alaturi de persoanele negative adoptand obiceiuri care ii permit creierului sa ramana pozitiv.

Ignora gandurile negative

Aminteste-ti ca nu esti gandurile tale negative. Gandirea negativa este asemenea unui ziar de joasa speta pentru minte. Nu are niciun fel de substanta, este construit pentru a-i atrage pe curiosi, pentru a plati pentru ceva nefolositor.

La fel functioneaza si creierul. Prezinta frumos ceva ce nu-ti este de ajutor penru ca tu vrei altceva. Esti o persoana hotarata sa se imbunatateasca, esti pozitiv in exterior, iar in sinea ta stii ca esti o persoana pozitiva.

Cand gandurile negative iti rasar in minte, pur si simplu ignora-le. Nu incerca sa folosesti rationamentele cand este vorba despre ele. Le poti observa, pentru ca in acest fel nu te implici din niciun punct de vedere. Dupa un anumit timp vei nota ca tot mai putine ganduri negative te deranjeaza.

Te-ar mai putea interesa si: 10 carti de dezvoltare personala care ti-ar putea schimba viata

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.