10 carti de dezvoltare personala care ti-ar putea schimba viata - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 carti de dezvoltare personala care ti-ar putea schimba viata

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 10 carti de dezvoltare personala care ti-ar putea schimba viata
carti dezvoltare personala - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - book-863418_1920

Carti de dezvoltare personala. Gandirea pozitiva este adoptata de tot mai multi oameni din intreaga lume. Ea are la baza ideea potrivit careia gandurile iti pot influenta in bine sau rau viata.

Gandirea pozitiva este fundatia pe care se sprijina motivatia in business, medicina minte-corp, studii placebo si aproape in toate variantele de autoajutor.

Literatura gandirii pozitive este vasta si variata, cuprinde scrieri superficiale, dar si lucrari de calitate.

Oricine este interesat de acest domeniu sau macar curios, iata o lista cu cele mai bune carti legate de gandirea pozitiva.

  1. Puterea gandirii pozitive, de Norman Vincent Peale

Cartea te invata cum sa-ti gestionezi gandurile si cum sa devii costient de tine insuti. In plus, iti arata cum sa iti modifici modul de gandire astfel incat sa descoperi si latura spirituala a vietii.

  1. De la idee la bani, de Napoleon Hill

Este una dintre mai cunoscute si vandute carti ale lui Napoleon Hill. Autorul american vorbeste despre existenta unei „superminiti” care poate fi folosita in scop propriu. Hill vorbeste despre cum poti cultiva o constiinta a banilor, si cum sa adopti o filosofie despre succes si prosperitate.

  1. Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent, de Dale Carngie

Este cartea cea mai buna despre relatiile umane. Iti arata cum sa obtii diverse lucruri la locul de munca sau in alte organizatii mari. Ideea de baza a autorului este ca oamenii agreabili castiga mereu si cea mai buna tactica sugerata de autor este sa eviti sa ofensezi sensul de vanitate al celorlalti.

Citeste si: Ritualul cu care trebuie sa-ti incepi fiecare dimineata

  1. Stiinta de a deveni bogat, de Wallace D. Wattles

In opinia autorului, exista o stiinta a imbogatirii, una exacta, ca algebra sau aritmetica. Procesul de acumulare a bogatiilor e guvernat de cateva legi. Cel care isi insuseste si respecta aceste legi va obtine succesul financiar fara doar si poate.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 05/05/2022