Shop
Ultimele 100 de articole

5 mai 2021. Se deschide portalul 555. Libertate, schimbare, aventura!

03 mai 2021, , Vizualizări:
5 mai 2021 - sfatulparintilor.ro - pexels-snapwire-32237

Miercuri, 5 mai 2021, este o zi speciala, o zi pe care inca de anul trecut Ne aflam in a cincea zi din a cincea luna anului, intr-un an 2021 (de vibratie 5). Citeste mai multe aici.

Perfectiune numerologica

Numerele au fost considerate dintotdeauna sacre si ofera informatii despre crearea Universului. Daca esti atent la natura, vei vedea ca exista intotdeauna un model. Exista intotdeauna o geometrie in structura florilor, frunzelor, plantelor. La fel si in corpul uman. Este matematica in tot ce are forma si structura. In acelasi fel, structura si modelul cifrelor in numerologie ofera o puternica energie din Univers, mai ales cand avem de a face cu un cod special precum este 555.

555 in numerologie

In numerologie, 5 este simbolul libertatii, al schimbarii si al aventurii. Cum numerologia lucreaza cu cifre intre 0 si 9, 5 se afla in mijlocul lor, indifferent din care punct pornesti numaratoarea. Este mijlocul unui ciclu, este vreme de decizii. In timpul unui an de vibratie 5, esti incurajat sa schimbi drumul, sa cauti misiunea, sa folosesti intelepciunea pe care trecutul ti-a dat-o. Cand ajungi la mijlocul unui ciclu, e vremea pentru o pauza de reflectie, de schimbare de macaz daca este nevoie.

Suntem intr-un an de vibratie 5, iar in aceasta zi energia lui 5 se tripleaza. Esti impins si mai mult din spate sa actionezi, sa onorezi schimbarea, sa cauti experientele noi, sa fii ferm in decizia de a merge inainte. De asemenea, te poti uita in urma, in 2017, an de vibratie 1, cand a inceput acest ciclu. Ce lectii ai invatat, ce traume ai trait, ce daruri ai primit, ce obstacole ai depasit?

Acest ciclu se va incheia in 2025, an de vibratie 9, care reprezinta finalurile, punctul terminus, in care tragem linia finala si vedem rezultatele. Apoi ne pregatim de urmatorul ciclu.

Numarul 5 este asociat cu pentagrama, steaua in 5 colturi care reprezinta cele cinci elemente ale naturii: pamant, aer, foc, apa si spirit. Pentagrama este simbol puternic in multe culturi si religii si reprezinta creatia. 5 este considerat un numar creativ, iar intr-o zi 555 nu poti face altceva decat sa te conectezi la energia creatoare a Universului. Incepe tu insuti un proiect creativ si foloseste-te de energia ta creatoare pentru a manifesta ceea ce doresti.

555 numar angelic

555 nu este un simbol doar in numerologie, ci este si un numar angelic. Numerele de ingeri sunt trimise de ghizii spirituali, de sinele superior, pentru a-ti semnala un nou prag, un nou nivel in dezvoltarea constiintei tale. Numerele de ingeri sunt trimite de cei dragi care au trecut dincolo.

555 aduce mesajul schimbarii. Daca vezi in mod repetat acest numar considera-l de bun augur. Esti manat, indrumat, sustinut de ingeri sa faci schimbarile necesare pentru a merge pe un nou drum cu mai multa iubire, cu mai multa incredere. Schimbarile pot fi inspaimantatoare uneori, insa 555 te reasigura ca nu esti singur, ca esti sustinut, ca faci cee ace trebuie.

555 este simbolul creativitatii si primesti mesajul de a te conecta cu forta ta creatoare pentru a manifesta in viata ceea ce iti doresti.

Desi nu avem controlul total asupra ceea ce va veni, putem sa ne folosim de puterea gandurilor, de cuvintele pozitive, de actiuni care sa ne ajute sa manifestam, sa cream ceea ce ne implineste si ne recompenseaza din toate punctele de vedere.

Foloseste-te de puterea lui 555 de a-ti seta intentiile, de a face munca de creatie, de a te schimba, indiferent ca vorbim de planul mental sau fizic.

555 in astrologie

5 mai 2021, 14 mai 2021 si 23 mai 2021 sunt date-portal 555. In ultima zi 555 din anul 2021, Saturn, Marele invatator, intra in miscarea sa retrograda anuala obisnuita. Totusi, ziua in care o face in acest an nu este una obisnuita. Saturn este in Varsator din decembrie 2020, miscare ce face parte din suita numita Era Varsatorului. Inceperea retrogradarii intr-o asemenea zi  ne pregateste pentru ceva si mai profund. Trebuie sa invatam ca sa ne trezim, sa devenim si mai constienti de ceea ce suntem si de conexiunea cu Pamantul, cu Universul si cu ceilalti. Mai e nevoie de un alt argument pentru a ne convinge ca traim vremuri cu totul speciale? Ce ziceti de data in care Saturn iese din miscare retrograda 10 octombrie (adica 1010)? 555 / 1010? Coincidenta?!

Surse: doorwaytoself.com, foreverconscious.com

Foto: Pexels.com

Photo by Nataliya Vaitkevich from Pexels

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.