Shop
Ultimele 100 de articole

4 aprilie 2020. Se deschide portalul 4.4.4! Mesaje puternice intr-un an 2020 de vibratie 4

03 aprilie 2020, , Vizualizări:
4 aprilie 2020 - sfatulparintillor.ro - pixabay_com - number-1982282_1920

Ce sa faci in ziua de 4 aprilie 2020

Suntem in zodia Berbecului, semn cardinal de Foc. Berbecul vrea actiune, vrea putere. Energia zilei de 4 aprilie 2020 iti transmite ca e trebuie sa te pregatesti pentru binecuvantarile ce vor veni. Pana atunci, insa, iata 4 actiuni care iti vor prinde bine in aceasta zi, in special, dar si pe tot parcursul acestei perioade.

1. Fii curajos

Cum spuneam, cifra 4 este simbolul Imparatului. Preia controlul, renunta la negativitate. Fa-ti ordine in viata. Fii curajos! Nu te lasa doborat de situatiile curente. Fii bun, bine intentionat, du la bun sfarsit ce e de terminat si incepe ce e de inceput.

2. Asteapta-te la neprevazut

Numarul 4 este asociat cu planeta Uranus, precum si cu destinul. Nu poti controla ce se intampla, dar cu siguranta poti controla modul in care tu raspunzi situatiilor curente. Asteapta-te la neprevazut, dar continua sa te bucuri de ceea ce ai, de momentele frumoase petrecute in familie.

3. Fa planuri

Este operioada propice sa faci planuri. Cum spuneam, numarul 4 este simbolul contructiilor, al fundatiilor solide. Planuieste-ti viitorul. Seteaza-ti prioritatile. Fa o lista cu lucrurile pe care ti-ai fi dorit sa le faci dar, din diverse motive, nu ai reusit. Fa o schema a actiunilor care te-ar putea duce spre indeplinirea acestor obiective.

Aceste actiuni vor crea o rutina pe care o vei continua si dupa ce trece aceasta situatie mai deosebita. Iti vei da seama apoi ca o mai buna organizare te va conduce catre o mai buna structura, iar aceasta noua ordine din viata te va aduce mai aproape de visurile tale.

4. Familia pe primul loc

Indiferent ce faci, vei vedea ca totul te va trage spre radacina, spre fundatia vietii tale, familia. Indiferent unde te va duce viata, armonia, echilibrul, linistea le vei gasi doar ACASA.

VIDEO – Meditatie reiki pentru 4 aprilie 2020

Surse: higherselfportal.com, universallifetools.com, astrologyanswers.com

Imagine de PIRO4D de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.