11:11. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

11:11. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 11:11. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre
11:11

Ingerii si spiritele ne contacteaza prin diverse metode, ca de exemplu repetarea unui anumit cantec cu mesajul ce trebuie auzit, sau citirea unui anume pasaj dintr-o carte, ziar etc., sau repetarea unor anumite cifre cand te uiti la ceas. Un exemplu in acest sens este 11:11.

Desi la inceput poate parea o simpla coincidenta, in realitate are un mesaj spiritual foarte puternic.

Repetitia 11:11 apare pentru a ne atrage atentia asupra schimbarilor care se petrec si transmit mesajul ingerilor de a fi mai prezenti, de a scapa de sentimente de frica sau frustrare, caci ei ne sunt sprijin.

Potrivit binecunoscutului terapeut si medium Doreen Virtue, repetitia 11:11 inseamna ca ar trebui sa ne concentram mai mult pe gandurile pozitive, caci dorintele se vor manifesta mult mai repede decat in trecut. Pune in dorinta ta energie pozitiva, nu teama, iar ingeri te vor rasplati.

Citeste si Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

11:11 – Numarul transformarii

Potrivit calendarului maias, Lumea Noua a inceput in 21 decembrie 2012, la ora 11:11. Numerologii spun ca insumarea 11:11 – 4 – este numarul transformarii, al destramarii egoului. In timp ce altii spun ca 11:11 este mesajul ca lumea se vindeca si Pamantul va fi aliniat asa cum ar trebui sa fie.

Te mai poate interesa Semnificatia orelor si minutelor. Ce sunt orele oglinda?

Cu totii suntem o singura familie si ne avem unii pe altii. Data viitoare cand vei mai vedea 11:11, monitorizeaza-ti gandurile si asigura-te ca esti pe noile frecvente, daca vrei ca visele sa ti se tranforme in realitate.

11-11-2021. Se deschide portalul 11:11. Activeaza codul creatiei! Vindeca trecutul!

11:11 – Calatoria trezirii spirituale

Numerele repetitive in forma 1111 sunt o forma de sincronicitate, un apel la trezire spirituala. Sinele interior cere sa i se acorde atentie. Ti se cere sa te angajezi deplin pe drumul ancorarii in prezent. Daca vezi des aceasta combinatie 1111 gandeste-te daca nu cumva ignori semnele pe care Universul ti le transmite. Poate ignori momente de intuitie providentiala, poate te confrunti cu Noaptea neagra a sufletului, poate ca te simti nesatisfacut de viata ta. Urmareste aceste semne, fii mai constient de mesajele pe care le primesti si porneste pe aceasta cale a trezirii spirituae.

11:11 – Relatii sacre

Repetitia 1111 este legata de parteneriatul spiritual (relatiile sacre) care te ajuta sa cresti, sa evoluezi. Fii deschis, receptiv la ce se intampla in jurul tau pentru a vedea cu cine ai o relatie sacra. Daca esti singur, poate fi un mesaj ca sufletul tau pereche este pe aproape.

Te mai poate interesa si: HOROSCOP SPECIAL 11/11. Ce intelesuri are ziua de 11 noiembrie 2021 pentru fiecare zodie

Ce sa faci dupa ce vezi 11:11

Pe masura ce nivelul tau de constienta se extinde, vei vedea din ce in ce mai des combinatia 1111. De fiecare data cand iti, ancoreaza-te si mai mult in prezent, in adevarul pe care il experimentezi. Iata ce trebuie sa faci dupa ce vezi combinatia 1111, pentru a-ti extinde nivelul de constienta.

Care este scopul?

Intreaba-te “Ce inseamna 1111 pentru mine?”. Ce simti cand vezi aceste numere. De fiecare data poti semni in spatele lor alte intelesuri. Ca de exemplu, mesaje de avertizare “Fii atent!”. Sau mesaje de incurajare “Esti pe drumul cel bun! Continua! Tine un jurnal in care sa iti notezi ceea ce simti, pentru a putea reflecta asupra acestor sentimente.

Ramai deschis si receptiv

Fii deschis oportunitatilor de dezvoltare personala si spiritual. 1111 semnifica, asa cum spuneam, ca urmeaza o periaoda de schimbari, de transformari. Aminteste-ti ca oamenii, sentimentele, situatiile care se petrec in jurul tau contribuie la evolutia ta spirituala. Intreaba-te “Ce noi oportunitati, ce usi se deschid in fata mea?”.

Te mai poate interesa: Semnificatia orelor fixe. Ce inseamna cand te uiti la fix? Vezi ce se va intampla cu tine in scurt timp

Ramai ancorat in prezent

Tendinta mintii este sa creeze diverse anxietati. De aceea este indicat sa ramai cat mai ancorat in prezent, sa practice exercitii de respiratie, meditatie, de impamantare, pentru a ramane centrat. Cu cat esti mai prezent in momentul actual, cu atat mai usoara este dezvoltarea spiritual. In acest fel nu vei pierde mesajele pe care Universul ti le transmite in continuare.

Arata gratitudine

Viata raspunde pozitiv la graditutine. Chiar si cele mai simple multumiri pentru ceea ce ai, pentru ghidarea primita, iti ridica starea de spirit. A fi recunoscator inseamna deschiderea inimii, iar cand inima este deschisa, poti integra mai usor mesajele si lectiile lui 1111.

Cere ghidare cand ai nevoie

Cu totii, indifferent de perioada in care ne aflam in viata, avem nevoie de ajutor. Cand ai nevoie de ajutor, vorbeste cu cineva in care ai incredere. Vorbeste cu un prieten apropiat, cu un membru de familie, cu un ghid spiritual, chiar cu Sinele tau inalt. Cel mai simplu mod sa ceri ghidare este rugaciunea. Spune o rugaciune catre Dumnezeu, Divinitate, pentru conectare si ajutor.

 Citeste si despre: Semnificatia orelor oglinda inverse. Ce sunt si ce mesaje se ascund in ele

Sursa: powerofpositivity.com, lonerwolf.com

Imagine de Clker-Free-Vector-Images de la Pixabay

Data articol: 10/11/2021