Shop
Ultimele 100 de articole

11 noiembrie 2020. Se deschide un nou portal energetic. Ritual PUTERNIC pentru 11112020!

09 noiembrie 2020, , Vizualizări:
11 noiembrie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - nine-eleven-3134134_1920

Pentru cei care studiaza stiinta numerologiei si impactul pe care 11.11 il are asupra vietii  umane are o semnificatie aparte. De ce?

Pentru ca vom avea parte de o puternica manifestare numerologica si energetica. NU subestima aceasta data!

Fiecare numar poarta energia sa, iar cand aceste numere se unesc ele iti pot transmite un mesaj puternic. Data nasterii are un impact major asupra fiecaruia din punct de vedere numerologic. La fel si numarul casei in care locuiesti. Nu mai vorbim despre secventele de numere care par ca se repeta obsesiv. Fiecare poarta cate un mesaj.

Afla mai multe despre numerele care se repeta mereu in fata ta aici.

De ce este 11.11 cea mai puternica zi din 2020?

Fiecare an este asociat cu un numar universal. Acest numar are o energie aparte care influenteaza tot anul.

Luna noiembrie este a 11-a luna a anului si poarta vibratia numarul 11. A 11-a zi din luna a 11-a are si ea o semnificatie aparte, fiind nu doar codul 1111, unul extreme de puternic in astrologie, dar reprezinta si un numar de ingeri. Numarul 11 are o semnificatie spirituala aparte. El simbolizeaza iluminarea, descoperirea de sine si creativitatea. El are energia de a face schimbari majore si inspirationale in viata, cu scopul descoperirii adevaratului EU.

In plus, vorbim despre un portal 1111 intr-un an cu o alta repretitie angelica 2020. Cifra 1 este numarul magicianului, 11 este numar maestru, care simbolizeaza conexiunea cu informatia parapsihologica. In numarul 1111 avem trei portaluri care semnifica o conexiune sporita cu energia Sursei, cu Sinele nostrum inalt, cu Sinele inalt al altor persoane. Nivelul de comunicare este ridicat pentru ca totul este completat de energia lui 4. Pentru ca 1+1+1+1 = 4, la fel cum si 2+0+2+0 = 4, toate cele patru elemente (Pamant, Aer, Foc, Apa) sunt conectate. Se simte puternic legatura dintre Pamant si lumea spiritelor si, poate chiar cu alte dimensiuni.

De asemenea, numarul ingerilor 2020 este format din 2 care reprezinta numarul echilibrului, 22 numarul maestru constructor, si 0 care este legatura dintre tot si nimic, dintre inceput si sfarsit, dintre Universul interior si Universul exterior. Asadar, impreunarea 1111-2020 face din 11 noiembrie 2020 portalul catre viziuni fundamentale. Mai mult 11 noiembrie 2020 este ziua de dinaintea ultimei conjunctii Jupiter-Pluto. Simti cum energia vine sa vindece. Simti conectarea cu Sinele superior.

Te mai poate interesa

Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

De aceea este de asteptat ca toate aceste manifestari sa fie si mai puternice si mai rapide decat au fost vreodata. Daca au fost situatii care te-au tinut pe loc pana acum, le vei vedea cu usurinta. Vei putea percepe unde-ti sunt limitarile, ce piedici iti pui singur sa iti pune altcineva. Si vei descoperi ca totul este posibil. Trebuie sa ai incredere in tine si sa-ti permiti sa te transformi in persoana care este capabila sa obtina ceea ce iti doresti.

Acest lucru presupune iesirea din zona de confort, acceptarea provocarilor ce vor urma. Ti se poate parea ciudat, ti se poate parea inconfortabil, insa cand te vei uita inapoi vei vedea de unde ai plecat si unde esti acum.

Citeste mai multe despre repetitia 11:11 aici.

Ritualul 11.11

Pasul 1

Incepe sa scrii timp de 11 minute despre toate lucrurile care iti deschid inima, cae iti aduc bucurie in viata. Pot fi lucruri din prezent sau lucruri pe care le vrei in viitor. Ideea este sa scrii in continuu, fara pauza, tot timpul sa ai stiloul, pixul in miscare.

Pasul 2

Cand au trecut cele 11 minute parcurge ceea ce ai scris si evidentiala activitatile cheie sau sentimentele care ies in evidenta. Aceste cuvite/activitati iti vor oferi indicia clare cu privire la locul in care ar trebui sa iti concentrezi timpul si energia.

Pasul 3

Alege 3 dintre cele mai bune cuvinte/activitati cu care rezonezi cel mai mult si scrie-le separat pe o coala de hartie. Pune man ape inima si repeta pentru fiecare: “Imi dau perimisiunea sa simt/sa fac (spune cele trei sentimente/actiuni), imi dau permisiunea sa aduc mai multa energie in viata mea, incepand de acum!”.

Pasul 4

Inchide ochii si vizualizeaza cum va arata viata ta atunci cand vei aduce toata aceasta energie frumoasa!. Vizualizeaza realizarea a tot ce-ti doresti si simte-te bucuros si implinit pentru aceste reusite. Mediteaza asupra acestor lucruri timp de 11 minute.

Pasul 5

Pornind de la aceasta viziune scrie o intentie clara pentru ceea ce doresti sa manifesti in viata ta. Incearca sa surprinzi succinct ce emotii, sentimente, lucruri vrei sa aduci in viata ta intr-o singura propozitie. Acest lucru te va ajuta sa trimiti o dorinta clara in Univers.

Iata cateva exemple dupa care sa te ghidezi.

Nu este nimic gresit sau corect atunci cand este vorba de intentia ta. Pune intr-o faza o intentie pozitiva. Apoi tine-o undeva la vedere, pentru a o putea rosti de cateva ori cu voce tare atunci cand o vezi.

Pasul 6

Pune palmele in pozitia de rugaciune si multumestei echipei tale de ghizi spirituali si incheie acest ritual cu mantra de mai jos:

“Sunt aliniat, sunt unic, sunt creatorul vietii mele, merg pe drumul meu divin, toate dorintele devin realitate. Multumesc, multumesc multumesc!”.

Poti urmari live medidatia speciala pentru 11.11.2020 aici

SURSA: foreverconscious.com

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.