Shop
Ultimele 100 de articole

11:11. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

11 iunie 2020, , Vizualizări:
11:11, mesaje ingeri

Ingerii si spiritele ne contacteaza prin diverse metode, ca de exemplu repetarea unui anumit cantec cu mesajul ce trebuie auzit, sau citirea unui anume pasaj dintr-o carte, ziar etc., sau repetarea unor anumite cifre cand te uiti la ceas. Un exemplu in acest sens este 11:11.

Desi la inceput poate parea o simpla coincidenta, in realitate are un mesaj spiritual foarte puternic.

Repetitia 11:11 apare pentru a ne atrage atentia asupra schimbarilor care se petrec si transmit mesajul ingerilor de a fi mai prezenti, de a scapa de sentimente de frica sau frustrare, caci ei ne sunt sprijin.

Potrivit binecunoscutului terapeut si medium Doreen Virtue, repetitia 11:11 inseamna ca ar trebui sa ne concentram mai mult pe gandurile pozitive, caci dorintele se vor manifesta mult mai repede decat in trecut. Pune in dorinta ta energie pozitiva, nu teama, iar ingeri te vor rasplati.

Citeste si Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

Potrivit calendarului maias, Lumea Noua a inceput in 21 decembrie 2012, la ora 11:11. Numerologii spun ca insumarea 11:11 – 4 – este numarul transformarii, al destramarii egoului. In timp ce altii spun ca 11:11 este mesajul ca lumea se vindeca si Pamantul va fi aliniat asa cum ar trebui sa fie.

Te mai poate interesa Semnificatia orelor si minutelor. Ce sunt orele oglinda?

Cu totii suntem o singura familie si ne avem unii pe altii. Data viitoare cand vei mai vedea 11:11, monitorizeaza-ti gandurile si asigura-te ca esti pe noile frecvente, daca vrei ca visele sa ti se tranforme in realitate.

Sursa+foto: powerofpositivity.com

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax