Venus în BALANȚĂ. 29 septembrie – 23 octombrie 2022! Unde e dizarmonie sau dezechilibru în viața ta? Vreme de corecție! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Venus în BALANȚĂ. 29 septembrie – 23 octombrie 2022! Unde e dizarmonie sau dezechilibru în viața ta? Vreme de corecție!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Venus în BALANȚĂ. 29 septembrie – 23 octombrie 2022! Unde e dizarmonie sau dezechilibru în viața ta? Vreme de corecție!
venus in balanta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - ballerina-2878354_1920

Pe 29 septembrie 2022, Venus întră într-una dintre zodiile ei preferate: Balanța. Și când Venus este fericită, toată lumea este fericită. În următoarele săptămâni, Venus se va distra: va merge mâna cu mâna cu Soarele, se va împotrivi lui Jupiter și va trigon pe iubitul ei Marte (acum în Gemeni). Rezultatul? Ne vom simți în largul nostru cu viața, cu noi înșine și cu ceilalți. Venus în Balanță ne conectează că să fim receptivi la ceilalți. Așa că acesta este un moment bun pentru activități sociale și pentru orice are legătură cu relațiile.

Cu Venus în Balanță, dragostea vine în oraș. Indiferent care este semnul tău zodiacal, o vei iubi pe Venus în Balanță. Relațiile se vor îmbunătăți, căci Venus, ajunsă în Balanță, știe că să îi facă pe oameni să bifeze pe lista de dorințe. Te vei simți mai bine cu ține însuți, căci Balanță aduce echilibru și promovează relațiile și sentimentele sănătoase. Venus este o planetă care ne învață despre viață, descrie calitatea vieții. Când Venus este acasă, în Balanță, lumea devine un loc mai bun în care să trăiești.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

O dată cu binele lui Venus vine și binele nostru de care avem așa mare nevoie. Săptămânile cât Venus a fost în Fecioara, relațiile au trecut la reanalizat în detaliu. Unele s-au destrămat, altele s-au consolidat sub atentă și critică abordare a perfectionistei Fecioare.

 

Venus în Balanță înseamnă: pace / înțelegere / corectitudine / sinceritate / discernământ / frumusețe / grație / stil / armonie

Venus și Balanța sunt făcute una pentru cealaltă. De fapt, Venus conduce două semne zodiacale. Unul este Taurul și celălalt este, desigur, Balanță. Dar în timp ce Taurul activează aspectul orientat spre bani al lui Venus, Balanța îi activează iubirea!

Combinația dintre Venus și Balanță este armonioasă în mod natural. Întrucât Balanță este cel mai echilibrat semn zodiacal, adăugarea energiei cooperante a lui Venus aduce și mai multă fericire, corectitudine și serenitate. Balanță întărește natură dulce și calmă a lui Venus și ne încurajează pe toți să tindem spre mai multă pace în viață, fie singuri fie împreună cu alții.

Dacă ai fost prea preocupat cu muncă sau stresat de călătoriile și activitățile verii, acum poți face un pas în spate și să te uiți la moduri în care îți poți găsi pacea interioară. Încetinește ritmul suficient cât să apreciezi lucrurile mici dar valoroase ale vieții, cum ar fi un apus de soare, o plimbare în natură, o pauză pe malul lacului.

Citeste si: Cum sunt femeile născute în luna septembrie. Ce au ele deosebit?

Ce aduce acest tranzit în orice tip de relații

Pe durata tranzitului Venus în Balanță, ai ocazia excelență de a aduce pace într-o situație dificilă. Dacă penele s-au zburlit, fie la muncă fie pe plan personal, acum poți aduce acordul în relațiile tale.

Dacă negociezi un deal important, spiritul persuasiv al lui Venus în Balanță te va ajută, în special dacă ești gentil, curtenitor, dacă arăți bine, dacă faci complimente părțîi opuse și dacă îi tratezi pe toți cu respect. Asigura-te că știi să asculți foarte bine cealaltă persoană pentru că acesta este un mod sigur de a face pe cineva să se simtă valoros și apreciat. Va fi astfel mult mai dispus să ajungă la un acord cu tune dacă ii acorzi atenție totală în timpul negocierilor.

Întreabă-te: Se simte corect totul? Fac prea mult compromis? Cer prea mult? Care ar fi o soluție echitabilă? Încearcă să vii și tu cu soluții din care ambele părți să câștige.

Există o tendința de compromis mult mai mare decât de regulă acum. Asigura-te că nu pierzi din dorința ta de a face totul foarte acceptabil pentru tot restul lumii.

Lucruri bune de făcut sub Venus în Balanță

  • Caută frumusețea vieții din preajma ta
  • Cum te poți face mult mai atractiv decât ești?
  • Ce poți face în mediul tău înconjurător că să aduci o balanță estetică?
  • Cum poți aduce pace în relațiile tale?

Venus în Balanță este un tranzit excelent pentru cei ce au cariere în domeniul artistic, de entertainament, design interior, stilist vestimentar, hair stilist, mediator, profestionist de resurse umane. Dacă lucrezi în oricare asemenea domeniu, vei avea o perioada foarte prolifică. Asigura-te că ești în contact cu multă lume și îți promovezi serviciile acum, pentru că vor fi foarte bine primite.

Ce se întâmplă cu relațiile de cuplu acum?

Dragostea plutește categoric în aer când Venus este în Balanță. Venus conduce iubirea și Balanță este asociată cu relațiile unu la unu, deci suntem binecuvântați cu o perioada dulce de pace care ne luminează parteneriatele și viață socială.

Acum, relațiile sunt ușoare și frumoase în loc să fie fierbinți sau grele. Balanță este un semn pacifist și ne este natural să menținem armonia în cuplu și relații de orice fel. De fapt, suntem politicoși și fermecători cu Venus în Balanță și mai degrabă avem tendința să băgăm problemele sub preș.

Nu rata nici: Cum sunt bărbații născuți în luna septembrie. 5 lucruri la care să te aștepți

 

Cei care se află în relații conflictuale vor avea parte acum de o pauză în drama lor uzuală.

Până la urmă, dragostea este un drum cu două sensuri în timpul lui Venus în Balanță. Este perioada în care ni se reamintește că cele mai bune relații nu sunt cele 50/50 ci sunt 100/100.

Pentru că Balanță este așa de preocupată cu corectitudinea și egalitatea, relațiile dezechilibrate se vor simți foarte rău acum și vor fi supuse corectiei spre armonie. Cumva unul dintre voi doi are sentimente mult mai puternice decât celălalt? Cumva unul dintre voi pune mai multă muncă în parteneriat decât celălalt? Dacă da, asta va deveni foarte evident în timpul lui Venus în Balanță. Din fericire, acest tranzit ne și binecuvântează cu cooperare și grație că să lucrăm împreună pentru schimbări pozitive și un start nou.

Dacă te afli într-o relație de termen lung, acum este o perioada excelență să aduci romantismul înapoi. În general, la cuplurile de ani de zile, relația își pierde din ardoare. Cu Venus în Balanță, gândește-te la lucrurile care te-au atras la partenerul tău la început și recrează acele experiențe pozitive.

Dacă ești singur și cauți iubirea, ai putea fi cucerit iremediabil de cineva foarte șarmant. Bucură-te de flirt, dar nu te grăbi în relație prea repede până nu vei ști dacă carismă este reală sau este doar o masca.

 

Să cheltui sau nu pentru frumusețe și stil?

Venus își pune energia pe activitățile ce implică orice formă de artă. Venus controlează literatură, dansul, muzică, pictură, teatrul și tot ce înseamnă estetică.

Deși atât Venus cât și Balanță sunt puternic conectate la viață amoroasă, acestea două sunt și foarte interesate în frumusețe și stil.

Acest tranzit poate activă dorința de a aduce mai multă frumusețe în lookul și casă ta. Privește în jur. Cum ai putea rearanja mobilă că să obții mai mult echilibru ? Ai putea adaugă mai multă culoare și accesorii de bun gust că să luminezi împrejurimile?

Este timpul și să îți iei haine noi, să încerci să porți culori noi și poate să îți iei o bijuterie diferită.

Sub Venus în Balanță, dorim să ne înconjurăm de lucruri care ne fac să simțim frumusețea absolută în toate formele ei. Dacă cheltui bani pentru un look nou sau o decorațiune frumoasă pentru casă, vei simți un sentiment de plăcere și încredere necesar. Balanță guvernează artă, modă dar și banii, deci poți să te bucuri de cumpărăturile tale pentru frumos!

Tot acum îți poate fi firesc să faci ceva cultural sau artistic cum ar fi participarea la o expoziție, un concert, un film bun sau o cină la un restaurant de lux.

Este important să îți dedici timp anume pentru a savura și a te bucură de plăcerile pe care viață le oferă.

În concluzie, Venus în Balanță este perioada în care să iubești viață sub toate aspectele cu toată inima ta. Cooperează cu alții, tanjeste după pace și obține-o, trăiește ușor cu grație și vei beneficia la maxim de acest tranzit minunat!

Data articol: 27/09/2022