Cum sunt femeile născute în luna septembrie. Ce au ele deosebit? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt femeile născute în luna septembrie. Ce au ele deosebit?

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sunt femeile născute în luna septembrie. Ce au ele deosebit?
Cum sunt femeile născute în luna septembrie

Femeia născută îm septembrie este înțelegătoare și destul de tolerantă. Nu judecă oamenii și le respect părerea, alegerile, credințele.

Iată cum sunt femeile născute în luna septembrie

1. Respectă adevărul

Femeile născute în septembrie rămân mereu de partea adevărului, indiferent de ce. Ele nu își vor schimba niciodată loialitatea și vor pleda întotdeauna pentru ceea ce este corect. Nicio putere din această lume nu o poate speria să sprijine pe cineva care este un mincinos și necinstit. Nu numai asta, dar aceste femei cu greu cred în fantezii și preferă să creadă în realitățile concrete. Ei știu că viața nu este patul trandafirilor și, prin urmare, nu intenționează să trăiască într-o lume fantastică

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cum sunt bărbații născuți în luna septembrie. 5 lucruri la care să te aștepți

2. Pot deveni anxioase

Femeile născute în această lună sunt supra-gânditoare și acest lucru le face anxioase uneori. S-ar putea să-și facă prea multe griji și să ajungă să se simtă nefericite. Pentru a evita orice greșeală, se pot gândi și supraanaliza anumite situații, iar atunci când se petrece ceva neașteptat, se agită și iar devin anxioase. S-ar putea să-și facă griji pentru rezultate mai mult decât oricine altcineva.

3. Sunt foarte politicoase

Femeile născute în septembrie sunt foarte politicoase. sunt foarte atente să nu rănească sentimentele celorlalți. Încearcă să fie smerite și să își țină sub control nervii. Căci pot avea o limbă foarte ascuțită atunci când își ies din fire.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 11/09/2023