Cum sunt femeile născute în luna septembrie. Ce au ele deosebit? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt femeile născute în luna septembrie. Ce au ele deosebit?

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sunt femeile născute în luna septembrie. Ce au ele deosebit?
Cum sunt femeile născute în luna septembrie

Femeia născută îm septembrie este înțelegătoare și destul de tolerantă. Nu judecă oamenii și le respect părerea, alegerile, credințele.

Iată cum sunt femeile născute în luna septembrie

1. Respectă adevărul

Femeile născute în septembrie rămân mereu de partea adevărului, indiferent de ce. Ele nu își vor schimba niciodată loialitatea și vor pleda întotdeauna pentru ceea ce este corect. Nicio putere din această lume nu o poate speria să sprijine pe cineva care este un mincinos și necinstit. Nu numai asta, dar aceste femei cu greu cred în fantezii și preferă să creadă în realitățile concrete. Ei știu că viața nu este patul trandafirilor și, prin urmare, nu intenționează să trăiască într-o lume fantastică

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

2. Pot deveni anxioase

Femeile născute în această lună sunt supra-gânditoare și acest lucru le face anxioase uneori. S-ar putea să-și facă prea multe griji și să ajungă să se simtă nefericite. Pentru a evita orice greșeală, se pot gândi și supraanaliza anumite situații, iar atunci când se petrece ceva neașteptat, se agită și iar devin anxioase. S-ar putea să-și facă griji pentru rezultate mai mult decât oricine altcineva.

3. Sunt foarte politicoase

Femeile născute în septembrie sunt foarte politicoase. sunt foarte atente să nu rănească sentimentele celorlalți. Încearcă să fie smerite și să își țină sub control nervii. Căci pot avea o limbă foarte ascuțită atunci când își ies din fire.

4. Se pot plictisi rapid

Femeile născute în luna septembrie pot fi destul de aventuroase și entuziaste. Prin urmare, nu pot sta prea mult timp într-un loc. Vor avea întotdeauna o dorință puternică de a explora lucruri și locuri noi. De aceea se pot plictisi cu ușurință dacă sunt puse să facă aceeași muncă din nou și din nou. Și vor căuta o modalitate de a scăpa de plictiseala.

5. Vor ca lucrurile să se facă doar așa cum vor ele

Femeile născute în luna septembrie sunt extrem de perfecționiste și preferă să se facă lucrurile în maniera lor. Înainte de a porni în a face ceva, se asigură că totul va merge strună. Mai mult, sunt convinse că nimeni nu va face o treabă mai bună decât ele.

6. Le place să citească

Femeile născute în această lună iubesc să citească. Le vei găsi deseori cu nasul în cărți, tocmai pentru că își doresc să fie perfecte sau pentru că vor să evadeze.

Sursa: boldsky.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 26/09/2022