Venus iese din retrograd - 29 ianuarie 2022. Cum renaste dragostea pana in luna martie. Ce adevar iese la lumina? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Venus iese din retrograd – 29 ianuarie 2022. Cum renaste dragostea pana in luna martie. Ce adevar iese la lumina?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Venus iese din retrograd – 29 ianuarie 2022. Cum renaste dragostea pana in luna martie. Ce adevar iese la lumina?
Venus iese din retrograd

Luna ianuarie se apropie de sfarsit. La fel si perioada lui Venus de retrogradare. Din 29 ianuarie, planeta iubirii intra in miscare directa in Capricorn, pana in luna martie, cand va pasi in Varsator. Mutarea are loc in aceeasi zi in care Mercur aflat in miscare retrograda se intalneste intr-o conjunctie cu Pluto. Se vede luminita de la capatul tunelului? Ce se schimba pentru tine? Ce adevar iese la lumina?

Venus iese din retrograd – Vesti bune pentru dragoste

Miscarea retrograda a planetei iubirii – Venus – din ultima luna si jumatate a fost ca o radiografiere puternica si usor perturbatoare a tot ce s-a petrecut in anii trecuti. A iesit la lumina tot ce am ascuns, din diverse motive, sub covor. Revenirea in miscare directa, insa, nu va face altceva decat sa ne forteze sa invatam ceva din toata aceasta situatie pentru a putea face saltul inainte.

Venus retrograd a insemnat o perioada in care sa privesti inapoi si sa analizezi ce vrei cu adevarat, de ce anume ai nevoie in viata ta, atat in ceea ce priveste dragostea, cat si banii. Poate ca a trebuit sa iti faci ordine in relatii sau poate ti-ai reorganizat bugetul. Dinamica actiunilor tale s-a schimbat intru totul. Acest lucru se datoreaza si conexiunii pe care Pluto – planeta puterii si a transformarii – a avut-o timp de doua saptamani cu Venus retrograd. Prin rezolvarea unor teme precum gelozia, controlul excesiv, acest Venus retrograd a ajutat pe fiecare in parte sa gestioneze altfel interactiunile cu partenerul, astfel incat relatia sa devina mai onesta si mai autentica.

Venus retrograd in Capricorn ne-a facut mai practici in ceea ce priveste cautarile interioare. Este actuala realatie doar un vis sau are un potential real. Te potrivesti cu adevarat cu partenerul? Aveti un viitor impreuna? Sau este doar ceva ideal si in mintea ta? Capricornul este conservator si inclina a se concentra pe ceea ce este palpabil. Pentru unii nativi, acest lucru poate fi un adevarat semnal de alarma, pentru a se trezi la realitate si a lua decizii importante.

Te mai poate interesa: Venus retrograd in Capricorn. Ghid de supravietuire. Ce “fosti” te bantuie?

Venus direct si banii

Venus nu este doar planeta iubirii si afectiunii, ci si a finantelor. Venus retrograd in Capricorn s-a concentrat pe cariera, pe munca, fortand nativii tuturor zodiilor sa isi gaseasca adevarata motivatie. De ce faci ceea ce faci? Care este motivul? Ce inseamna succesul pentru tine? Ceea ce faci iti aduce bucurie? Faci cu pasiune ceea ce faci sau o faci doar de dragul banilor? Iata intrebari la care numai raspunsul sincer iti poate da solutia.

Acest retrograd ar fi trebuit sa te ajute sa iti faci o parere clara despre munca ta si despre ce si cat de mult inseamna cariera pentru tine. Indiferent de ceea ce s-a intamplat in aceasta perioada, fii convins ca a fost spre binele si progresul tau profesional.

Venus ramane in Capricorn pana in 6 martie

Venus ramane in Capricorn pana in 6 martie si va trebui sa profiti de acesta perioada pentru a a invata mai bine lectia valorii de sine pe care o poti aplica atat in relatiile profesionale, cat si in relatiile amoroase. Este posibil sa fii invatat ca esti pregatit pentru un nivel superior in viata ta, iar acum ti se cere sa actionezi in acest sens.

Venus in Capricorn – date importante

Dupa iesirea lui Venus din Capricorn trebuie sa retii urmatoarele date, pentru ca energia acestor evenimente astrologice te influenteaza. In 16 in 18 februarie, Vensu si Marte se intalnesc in Capricorn, aducand oportunitatile unui frumos nou inceput. O perioada in care sa reflectezi la ce ai avut de invatat cat timp Venus a fost retrograd, pentru a integra in viitorul relatiei. Apoi, pe 3 martie, iubaretii zodiacului – Venu si Marte – se vor intalni cu transformatorul Pluto. Vei fi impins de la spate – aproape – ca sa faci toate schimbarile necesare astfel incat sa te simti implinit cu adevarat.

Timp de o luna si jumatate in urma ai avut timp sa analizezi, sa regandesti, sa repozitionezi in minte lucrurile, dar – de aici inainte – trebuie sa si treci la actiune. Succes!

Nu rata nici: Horoscop eveniment: Venus intra in Capricorn pana pe 6 martie 2022! Schimbare PUTERNICA DE MACAZ in relatii si in dragoste! Cum iti influenteaza zodia?

Surse: Astrobutterfly.com, refinery29.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 27/01/2022