Venus retrograd in Capricorn 2021. Ghid de supravietuire. Ce “fosti” te bantuie? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Venus retrograd in Capricorn 2021. Ghid de supravietuire. Ce “fosti” te bantuie?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Venus retrograd in Capricorn 2021. Ghid de supravietuire. Ce “fosti” te bantuie?
Venus retrograd in Capricorn 2021

Din 19 decembrie 2021 vom avea Venus retrograd in Capricorn, pana in 29 ianuarie 2022. Fostii si ideile proaste te bantuie de-a dreptul. Venus aluneca prin zodiac ca o printesa Disney clasica. Isi aduce la lumina toate calitatile si asteapta sa fie descoperita, adorata si imbratisata. Venus este planeta iubirii, dar, totodata, este si planeta frumusetii si a tuturor promisiunilor sale: aclamatia publicului, ambientul luxuriant si perfectiunea intruchipata. Cand retrogradeaza, insa, toate promisiunile, toate fanteziile, toate recompensele se prabusesc.

Dar sa nu luam totul prea dramatic si sa tinem cont ca exista si antitod. Iata un ghid de supravietuire pentru Venus retrograde in Capricorn 2021.

Venus retrogradeaza in semnul cel mai preocupat de succes din tot zodiacal. Capricornul este un semn al staruintei, al lupte si, in cele din urma, al reusitei. Termenii sai nu sunt vagi, metaforici sau emotionali. Capricornul tanjeste sa domine lumea. Cand Venus trece din Sagetator in Capricorn, frumusetea, beatitudinea, romantismul sunt inlocuite cu bani, conacul cu piscine sau biroul.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Capricornul vrea puterea, tronul domniei. Venus in Capricone este despre detinerea puterii prin intruchiparea arhetipului divei razboinice. La un moment dat, Cenusareasa, Jasmine, Ariel, Alba ca Zapada, Frumoasa adormita vor conduce regatul si vor stapani castelul.

Venus retrograd in Capricorn 2021 – Cariera si succes

Capricornul tanjeste dupa o poveste de succes si intra in actiune cand Venus intra in miscare retrograde. Acest eveniment te oblige sa te confrunti cu standardele false pe care le-ai folosit. La ce ai lucrat pana acum? Renunta la lucrurile de fatada care iti pot aduce deziluzii. Rescrie-ti notiunea de succes. Dupa criza de sanatate si criza economica la nivel mondial, Venus retrograd vine sa-ti arate ca unele lucruri nu sunt decat iluzii si ar trebui sa renunti la ele.

Cand Venus va reveni in miscare directa in Capricorn, succesul ar trebui sa fie aproape. Dar, pentru asta, trebuie sa fii aliniat cu visurile, idealurile si dorintele tale.

Mesaj de An Nou 2022 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Venus retrograd in Capricorn 2021 – Relatii

Pe masura ce dobori vechile credinte la capitolul cariera, exact asa trebuie sa procedezi si in amor. Trebuie sa scapi de acele promisiuni false ale unei iubiri perfecte. Este posibil ca oameni din trecutul tau, persoane pe care le-ai dorit departe de tine, sa revina in dorinta de a se razbuna cumva. Cand fostii tai vor reveni in viata ta, vei fi tentat sa cedezi din cauza epuizarii, singuratatii, plictiselii sau din cauza amenintarii unjui viitor sumbru si necunoscut. Doar ca vechii iubiti nu aduc nimic nou. Ci doar sansele ratate, finalurile nefericite, amintiri dureroase pe care le vei ingropate. Aceasta Venus in miscare retrograda te va forta sa te confrunti cu fiecare situatie in parte, pentru ca altfel nu se poate produce schimbarea. Tine minte ca broastele nu se transforma in printi!

Luna plina in Gemeni 2021. Ce-ti aduce Luna plina rece din 18 decembrie?

Venus retrograd in Capricorn 2021 – Ce ai de facut?

Treci la comanda! Nu mai lasa pe altii sa ia decizii si sa actioneze in numele tau. Foloseste-te de aceasta perioada cu Venus retrograd pentru a face curatenie in visuri, in parteneriate, in afaceri, ca sa poti crea ceva nou. Privesete experientele trecutului ca pe niste lectii si nu mai repeta greselile. Nu trebuie sa mai fii victima fostelor tale iubiri.

Nu trebuie sa te temi de Venus retrograd, insa va trebui sa iei masuri speciale. De exemplu, nu este cea mai buna perioada sa intri  in relatii noi. Persoanele pe care le intalnesti s-ar putea sa ti se para mult mai fabuloase decat sunt in realitate. Altii pot fi nesinceri sau mai egoisti. Cand Venus este retrograd nu prea stii care este adevarata ta valoare si esti tentat sa te multumesti cu mai putin. Evita pe cat de mult poti deciziile importante, pana in martie 2022.

Horoscop 2022 Tarot. Mesajele cartilor de tarot pentru zodii

Sursa: nylon.com, cafeastrology.com, russh.com

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 15/12/2021