Următorii 2 ani vor fi un punct de cotitură uriaș pentru viața ta. Iată cum, în funcție de zodia ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Următorii 2 ani vor fi un punct de cotitură uriaș pentru viața ta. Iată cum, în funcție de zodia ta

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Următorii 2 ani vor fi un punct de cotitură uriaș pentru viața ta. Iată cum, în funcție de zodia ta
punct de cotitură uriaș pentru viața ta
Credit foto: Depositphotos.com

Ori de câte ori o planetă sta la 29 de grade, ea reflectă un fel de punct de cotitură. Când planeta respectivă se mișcă la fel de lentă ca Neptun, efectele durează mult timp – până în 2026, în acest caz, când Neptun va părăsi punctul de cotitură anaretic al misticilor Pești și va intra pe câmpul de luptă feroce al Berbecului.

Când Neptun a intrat pentru prima dată în Pești, a fost 4 aprilie 2011.

În același an, au avut loc multe evenimente notabile, inclusiv primele proteste Occupy Wall Street, Primăvara Arabă, WikiLeaks, inundații severe în Thailanda și bine numita Operațiune Neptune Spear care a dus la asasinarea liderului al-Qaeda Osama bin Laden.

Instagram a fost, de asemenea, prezentat unui public larg după crearea sa în octombrie 2010, plantând semințele a ceea ce avea să devină cultura influenței. În mijlocul tulburărilor considerabile, lumea occidentală a găsit modalități noi și inovatoare de a folosi media digitală ca evadare.

Deși, conform astrologiei moderne, Neptun este considerat din punct de vedere tehnic în exaltarea sa în Pești, istoric a adus vremuri de conflicte politice, ideologice și religioase serioase. În timpul unui tranzit trecut, Imperiul Roman s-a creștinat. În timpul celuilalt, Procesele Vrăjitoarelor din Salem au persecutat femeile acuzate de erezie.

Din 2011, interesul nostru pentru) culte, conspirații, propagandă și știri false a crescut.

În timp ce spiritualitatea a devenit din nou cool și astrologia a fost integrată efectiv, a existat o latură întunecată a acestei așa-numite treziri spirituale colective: escrocii au găsit modalități de a profita de oamenii singuri, practicanții au căzut victime ale unei psihoze spirituale severe și controversate grupuri cultice precum Universul Flăcărilor Gemene au fost expuse.

Acum, totul este pe cale să ajungă la un nivel de febră. Voalul a fost ridicat și singurul lucru care rămâne de făcut este să ne ținem respirația în timp ce valul mare de adevăruri incomode este dezvăluit. În timp ce Neptun a trecut prin ultimele grade ale Peștilor, am rămas ferm în stadiul de negociere, în timp ce acum trebuie să ajungem la acceptare.

Deși Neptun este o planetă foarte îndepărtată, cu o influență mai mare asupra tendințelor societății decât perspectivele individuale, totuși, în mod inevitabil, își aruncă sulița prin domenii ale vieții noastre personale în care ne-am amăgit în mod intenționat sau neintenționat. Cum vor evolua următorii doi ani pentru tine? Totul depinde de locul în care se află Peștii în harta ta natală. 

Berbec

Din 2011, probabil că ai fost mai introspectiv și mai concentrat pe tine, datorită tranzitului lui Neptun prin a doisprezecea ta casă. Pe măsură ce te-ai străduit să găsești echilibrul în interior, te-ai compensat expunându-te acolo – tare și provocator, în unele cazuri. Pe măsură ce Neptun s-a apropiat treptat de gradul anaretic, ai început să te simți obosit: o consecință naturală a prioritizării identităților tale lumești față de sinele tău interior. Cu toate acestea, dacă ți-ai făcut iluzii cu privire la sănătatea ta mintală sau te lupți cu dependența, acum este momentul să le înfrunți într-un mod foarte intim. Pregătește-te să devii curat și treaz, eliberând toate obiceiurile și viciile negative din viața ta. Pe măsură ce te vindeci, vei găsi multe oportunități de a-ti canaliza durerea în impulsuri creative.

Horoscop special Jupiter în Gemeni: De partea cui este norocul din 25 mai până în 9 iunie 2025

Horoscop special: Din 25 mai, norocosul Jupiter se alătură Soarelui și iubăreței Venus în Gemeni. Vezi care sunt zodiile binecuvânatate cu abundență

3 zodii care învață din trecut și își îmbunătățesc viața

Taur

2011 a inaugurat o eră lungă de confuzie în jurul comunității și rețelei tale mai largi, Neptun făcându-și tranzitul lung prin a unsprezecea casă a ta. Pe măsură ce grupul tău de prieteni a crescut, la fel și deschiderea ta către noi modalități și practici spirituale. Pentru o vreme, cei mai mulți dintre voi ați exprimat acest lucru în mod constructiv, explorând noi căi și cultivând prietenii dătătoare de viață. Undeva de-a lungul liniei, totuși, ceva s-a schimbat. De ceva vreme, probabil că ai simțit înclinații conform cărora grupul tău nu îți permite să fii cel mai înalt sine. Mulți dintre voi ajungeți la etapele finale ale alianței cu o anumită comunitate politică, spirituală sau religioasă care nu vă mai servește și vă pregătiți să vă despărțiți. Această schimbare nu trebuie să aibă loc peste noapte. Acorda-ți timp pentru a reflecta la motivul pentru care nu te conectezi cu grupul tau actual de prieteni, cauta îndrumări de la mentori, unde mergi treptat înainte.

Horoscop special Jupiter în Gemeni: De partea cui este norocul din 25 mai până în 9 iunie 2025

Horoscop special: Din 25 mai, norocosul Jupiter se alătură Soarelui și iubăreței Venus în Gemeni. Vezi care sunt zodiile binecuvânatate cu abundență

3 zodii care învață din trecut și își îmbunătățesc viața

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 25/05/2024