3 zodii care învață din trecut și își îmbunătățesc viața - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

3 zodii care învață din trecut și își îmbunătățesc viața

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » 3 zodii care învață din trecut și își îmbunătățesc viața
zodii care învață din trecut
Credit foto: Depositphotos.com

OK, ai greșit ceva, sau mai degrabă… ai făcut o greșeală și, dacă mai auzi un cuvânt despre asta de la o a doua petrecere, te vei lovi în mod repetat cu capul de perete. Da, știi că ai făcut o greșeală și da, ți-ai învățat lecția. Deci, de ce toată lumea se așteaptă mai puțin de la tine acum? Nu pare corect și știi ce? Nu este.

Iată 3 zodii care învață din trecut și își îmbunătățesc viața

Leu

Este rar să recunoști greșelile tale, dar uneori, nu poți scăpa de asta. Vei fi într-o poziție în care acea persoană cu care ai făcut acea greșeală va decide că e un moment bun pentru a te face să te simți prost pentru această greșeală pe care ai făcut-o. S-ar putea să te întrebi de ce continuă să insiste pe ea, ceea ce te va face cu siguranță supărat pe ei. De asemenea, șansele ca această persoană să fie partenerul tău romantic sunt mari. Ai vrea să se oprească. Da, ai făcut o greșeală. Trebuie să ți se amintească de asta, la nesfârșit?

Partea bună este că vei înțelege că, dacă nu răspunzi la această atitudine sâcâitoare „ți-am spus așa”, vei vedea că partenerul tău în cele din urmă reduce acuzațiile. Așadar, marea lecție aici este să-ți asumi greșeala, dar să știi că nu vrei să auzi despre ea pentru totdeauna. Cu alte cuvinte, lipsa ta de interes pentru a fi certat poate slăbi hotărârea partenerului tău.

Aceste 3 zodii își pot împlini visul de a avea bani în a doua jumătate a lunii mai

Spectacol epic pe cer cu 6 PLANETE aliniate. Pregătește-te pentru PARADA PLANETELOR 2024! Când va fi și ce ne semnificații are pentru noi

3 zodii care vor avea cea mai norocoasă lună MAI de până acum. Cum le influențează Marele Benefic Jupiter

Balanță

O, sigur ai făcut o greșeală. Ai crezut că ai totul împreună, dar lucrurile nu au mers așa cum a fost planificat, nu-i așa, dragă Balanță? OK, așa că este timpul să recunoști că nu ești “lumina” pe care ai crezut că ești. Ți se aduce constant aminte de acei pasi falși în moduri care te fac de fapt să fii supărat.

Ai făcut o greșeală și ai recunoscut-o. Nu încerca să te eschivezi de responsabilitate și știi că ce ai făcut a fost greșit. Deci, această altă persoană din viața ta trebuie să fie atât de intensă când conduce în mod repetat acasă, încât ai făcut o alegere proastă? Da, știi totul despre asta și vei petrece mult din acest timp regretând alegerea ta.

Acest lucru îți aduce în totalitate lecția de discreție. În primul rând, nu vrei să mai faci niciodată acest tip de greșeală prostească. În al doilea rând, dacă „faci” vreodată din nou o greșeală, vrei să fii sigur că nu le spui tuturor, astfel încât să nu fii nevoit să le auzi părerea mai târziu în viață.

Aceste 3 zodii își pot împlini visul de a avea bani în a doua jumătate a lunii mai

Spectacol epic pe cer cu 6 PLANETE aliniate. Pregătește-te pentru PARADA PLANETELOR 2024! Când va fi și ce ne semnificații are pentru noi

3 zodii care vor avea cea mai norocoasă lună MAI de până acum. Cum le influențează Marele Benefic Jupiter

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18/05/2024