Stellium in Pesti 2022. Urmeaza doua luni cu norocul la el acasa! La ce sa te astepti? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Stellium in Pesti 2022. Urmeaza doua luni cu norocul la el acasa! La ce sa te astepti?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Stellium in Pesti 2022. Urmeaza doua luni cu norocul la el acasa! La ce sa te astepti?
Stellium in Pesti 2022

Sezonul Pestilor este intotdeauna intens atunci cand vine vorba de invocarea emotiilor, empatiei si multa energie eterica. Dar sezonul Pesti din acest an marcheaza o perioada si mai puternica pentru aceste teme. Avem cateva planete foarte importante care se unesc in taramul acestui semn de apa, aducand o magie o data in viata in martie si aprilie. Cand un grup de trei sau mai multe planete se afla in acelasi semn zodiacal in acelasi timp, este cunoscut sub numele de „stellium” in astrologie – iar acest stellium din Pesti 2022 este aici pentru a ne cufunda in sentimentele noastre si pentru a ne amplifica fanteziile.

Acesta nu este primul Stellium din 2022. Am mai avut unul, luna trecuta, in Capricorn. Iata detalii aici.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Pestii sunt semnul de apa mutabil al zodiacului, iar energia sa este visatoare, intuitiva si imaginativa.

Datorita influentei sale ca element de Apa, Pestii sunt profund asociati cu emotiile noastre, iar vibratia sa centrata pe sentimente ne pune in contact cu partile noastre sensibile si ne activeaza sentimentul de compasiune. Pestii sunt condusi de planeta mistica Neptun in astrologia moderna si de planeta norocoasa Jupiter in astrologia traditionala. Atunci cand avem un stellium de planete in Pesti – asa cum vom avea in martie si aprilie 2022 – se pot intensifica calitatile zodiacale ale semnului si ne poate muta atentia catre chestiuni mai putin tangibile, cum ar fi sentimentele, fanteziile si imaginatinatia noastra.

Toate planetele personale, care includ Soarele, Luna, Mercur, Venus si Marte, vor fi atrase in stelliumul Pestilor din 2022 in diferite puncte, la fel ca Jupiter si Neptun. Asteptati-va sa petreceti ceva timp inotand prin marile acestui semn orientat spre sentimente. Iata tot ce trebuie sa stii despre stelliumul Pesti 2022 si despre cum poti lucra cu energia acestuia.

Martie 2022: Un sezon Pesti puternic

Stellium-urile sunt intotdeauna speciale, dar stellium-ul Pesti din 2022 este deosebit de puternic datorita faptului ca atat conducatorii planetari traditionali, cat si moderni ai acestui semn vor face parte din pachetul cosmic. Conducatorul modern al Pestilor – iluzuitorul Neptun – va fi in Pesti pana in 2022, iar conducatorul sau traditional – planeta norocoasa Jupiter – va petrece si aici cea mai mare parte a anului. A avea ambii capitani cosmici ai Pestilor impreuna in semnul lor colectiv de acasa, se pregateste scena pentru actiunea speciala de stellium care va urma, deoarece aceste doua planete spirituale nu s-au reunit in Pesti de mai bine de 150 de ani.

Soarele a intrat in Pesti pe 18 februarie, alaturandu-se lui Jupiter si Neptun in semnul sensibil al Pestelui. Acesta a inceput sezonul Pesti 2022, in timpul caruia lumina reflectoarelor solare lumineaza chestiuni de spiritualitate, sentimentalism si simturile noastre intuitive timp de o luna intreaga. In timp ce inceputul sezonului Pesti la mijlocul lunii februarie ne-a intensificat emotiile, adevarata putere a sezonului Pesti a inceput in martie, sub razele Lunii noi in Pesti, pe 2 martie. Aceasta lunatie se aliniaza cu Jupiter si ne ofera o oportunitate minunata de a ne conecta cu eul nostru interior si ne manifestam cele mai visatoare dorinte.

Pe 5 martie, la doua zile dupa Luna noua, Soarele s-a conectat cu Jupiter in Pesti pentru prima data din 2010, aducand oportunitati masive de crestere creativa si expansiune spirituala. Cateva zile mai tarziu, pe 9 martie, planeta mentala Mercur a intrat si ea in Pesti – facand din aceasta gramada planetara in Pesti un stellium oficial si servind cateva saptamani de intuitie sporita. Cand Mercur este in Pesti, gandim cu inimile noastre si lasam sentimentele sa vorbeasca.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15/03/2022