IMPORTANT PENTRU NOI! Soarele in conjunctie cu Jupiter O DATA PE AN. Incepe un nou ciclu de ABUNDENTA si TRANSFORMARE! DE CE sa trimiti ACUM DORINTELE pentru 2022 in Univers? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

IMPORTANT PENTRU NOI! Soarele in conjunctie cu Jupiter O DATA PE AN. Incepe un nou ciclu de ABUNDENTA si TRANSFORMARE! DE CE sa trimiti ACUM DORINTELE pentru 2022 in Univers?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » IMPORTANT PENTRU NOI! Soarele in conjunctie cu Jupiter O DATA PE AN. Incepe un nou ciclu de ABUNDENTA si TRANSFORMARE! DE CE sa trimiti ACUM DORINTELE pentru 2022 in Univers?
Soarele in conjunctie cu Jupiter

Pe 5 martie 2022, Soarele este in conjunctie cu Jupiter. Soarele si Jupiter se intalnesc o data pe an ca inceapa un nou ciclu de abundenta si crestere. Soarele in conjunctie cu Jupiter este unul din CELE MAI BENEFICE aspecte in astrologie. Este cea mai buna zi posibila sa vii cu o viziune mareata despre ce vrei sa obtii in 2022 si ce fel de viata vrei pentru tine incepand de acum. Usile cosmosului se deschid si de tine depinde sa prinzi orice oportunitate pentru cresterea si aventura ce vin spre tine!

Soarele si Jupiter au multe lucruri in comun: ambele astre sunt spirituale, cu energie masculina, au o energie generoasa si sunt interesate in crestere si progres.

Cand Soarele si Jupiter se intalnesc, avem doua astre foarte mari ce creeaza ceva si mai mare impreuna.

In astrologie, ca sa folosim o metafora, planetele sunt ca actorii in filmul vietii tale, incercand diferite roluri si costume pe masura ce trec prin semnele zodiacale. Deseori, acesti actori au cate o “scena” impreuna. Aceasta este un aspect astrologic. Va fi aceasta scena o comedie romantica, o drama, o actiune, o aventura? Depinde de TIPUL DE ASPECT pe care aceste planete le formeaza.

Exista 7 aspecte majore pe care le urmaresc astrologii si despre care se face referire in horoscoapele zilnice, saptamanale si lunare. Sunt aspecte usoare, benefice ca efect (conjunctia, sextil, trigonul) si aspecte dure (patratul, opozitia, etc).

Cand doua planete sunt in conjunctie, ele calatoresc aproape una de alta in acelasi semn zodiacal. Drept rezultat, isi amesteca energiile. Aceasta poate duce fie la o alianta extrem de puternica – ca o megadoza din una din energii – fie prea mult din ceva bun. Sigur, depinde si ce planete sunt in conjunctie! (de exemplu, cand nelinistitul si rebelul Uranus este cu razboinicul Marte, poate aduce multa tensiune in loc de relaxare).

Soarele este individualitatea noastra si este planeta cu care rezonam cel mai mult. Soarele este cea mai mare planeta, este datatorul si sustinatorul vietii si luminii.

Luna, planetele si stelele pot straluci numai prin lumina reflectata de la Soare. Cand Luna lumineaza pe cerul noptii, acea lumina pe care o vedem este de fapt lumina Soarelui reflectata. Soarele este filtrul prin care vedem si intelegem lumea.

Jupiter este urmatoarea planeta ca si marime, de fapt este cea mai mare planeta a sistemului nostru solar. Jupiter, uriasa minge de gaz, este asociata in astrologie cu cresterea, abundenta, norocul, expansiunea.

Jupiter a fost asociat mereu si cu credinta si increderea.

Credinta – este ceva de care avem cu totii nevoie. Avem nevoie sa avem credinta ca sa ne miscam de la o stare de a fi la alta, de a incepe ceva nou. Iar credinta este ca o bula mare de gaz, ca si Jupiter. Nu o putem atinge, dar ne inspira sa ne miscam si sa crestem.

Daca nu crezi in tine, daca nu crezi in sansele tale de succes, care sunt perspectivele de a accepta urmatoarea provocare? Sau de a-ti implini visele?

Avem nevoie cu totii de Jupiter in viata noastra, avem nevoie de ceva in care sa credem, ceva mai mare decat noi.

Cum ar fi o lume fara Jupiter? O lume in care, dupa Soare, urmatoarea mare planeta sa fie Saturn. O lume in care la fiecare pas apare indoiala, neincrederea.

Cat progres ar mai fi posibil in acest caz?

Soarele in conjunctie cu Jupiter creeaza un context extrem de benefic sa incepi un nou proiect, o noua manifestare, sa faci acel lucru pe care l-ai dorit mereu dar te-ai temut. Jupiter iti va da doza de optimism de care ai nevoie, credinta ca Universul este acolo sa te sustina in indraznelile tale cele mai mari.

Acest tranzit ne da o stare generala de mult bine, de fericire si optimism. Norocul acum este vazut ca o oportunitate de crestere, personala, profesionala si spirituala. Ar trebui sa simti asta ca pe un foarte puternic imbold de a face tot ce poti, de a experimenta totul la maxim. Poti fi beneficiarul complimentelor, banilor sau cadourilor dar poti fi si tu foarte generos.

Cuvantul cheie EXPANSIUNE se aplica acum la toate domeniile vietii, de la relatii la bogatie.

Este un timp excelent sa incepi sa inveti ceva nou sau sa calatoresti. Sunt favorizate relatiile noi, investitiile si orice nou inceput. In general, lucrurile incepute acum se vor dovedi de succes a la long.

Totusi, sa fim atenti la un aspect potential negativ al acestui aspect puternic. Tendinta lui Jupiter pentru crestere si expansiune se poate aplica in egala masura si prin manifestarea de caracteristici negative cum ar fi lacomia si laudarosenia. A ramane constient de acest potential spre extravaganta si risipa ne va permite moderare si ganduri atente pentru a obtine numai ce e bun din aceste uriase oportunitati aduse de acest tranzit.

ASADAR …. foloseste aceasta zi pentru a-ti impinge mai departe planurile cele mai indraznete si ambitioase! Energia de a trimite acum in Univers planurile tale pentru 2022 este extrem de puternica!

Chiar poate fi o saptamana  norocoasa, daca stii sa iti joci cartile bine!

Data articol: 04/03/2022