Semnificatiile spirituale ale Lunii noi in Gemeni. Cum sa lucrezi cu energia Lunii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Semnificatiile spirituale ale Lunii noi in Gemeni. Cum sa lucrezi cu energia Lunii

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Semnificatiile spirituale ale Lunii noi in Gemeni. Cum sa lucrezi cu energia Lunii
semnificatii spirituale luna noua - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_3431991_L

Tumultoasa luna mai se incheie in curand. Finalul de luna este incununat de o frumoasa Luna noua in Gemeni. Este prima Luna noua de la eclipsa si, totodata, ultima Luna noua a primaverii. Deci, a venit momentul sa concentrezi pe adevarul tau si sa dai sens surprizelor aparute in ultima perioada in viata ta. In timp ce Mercur este inca retrograd, poti primi semnale confuze, doar ca Luna noua mai clarifica putin situatia.

Intelesul spiritual al Lunii noi din 30 mai

Luna noua in Gemeni prilejuieste intalnirea cu energia multifatetata si deschisa la minte a Gemenilor. Creste dorinta de a face mai multe conexiuni, de a satisface curiozitatea, de a gasi claritate in mijlocul haosului cosmic. Energia Gemenilor este comunciativa, logica, iar atunci cand este asociata cu  acest moment introspectiv al Lunii noi te poate ajtua sa sortezi sentimentele si sa gasesti modalitati de a-ti exprima emotiile. Mai a fost un sezon tulburator, cu eclipse si Mercur retrotrad, dar aceasta Luna noua aduce o briza de speranta.

Si daca tot am amintit de Mercur, planeta conducatoare a Gemenilor, acesta joaca un rol important in poveste. Din cauza retrogradului, te afli deja intr-o calatorie interna, care implica intoarcerea in timp si regandirea alegerilor. In timpul Lunii noi, Mercur va avea o intalnire cu Saturn cel taciturn. Ceea ce va aduce cateva ganduri dificile care te-ar putea forta sa itnelegi cu adevarat consecintele deciziilor tale. Din fericire, conexiunile pozitive cu eterica planeta Neptun, cat si cu planeta transformationala Pluto, iti asigura puterea de a ramane idealist in fata acestor provocari.

In plus, aceasta Luna noua deschide ultimul ciclu lunar al sezonului de primavara si iti permite sa tragi o gura puternica de aer, dupa ce ai fost cufundat in adancurile eclipselor din ultima luna. Apare o senzatie incitanta de schimbare si un element de speranta, gratie calitatile mutabile a zodiei Gemeni. Asa ca iti va fi mai usor sa accepti tranzitiile, desi pot aparea rasturnari neasteptate de situatii. Luna noua din mai reprezinta un vant din pupa pentru panzele tale deschise cu entuziasm spre noi orizonturi.

Te mai poate interesa: Cea mai norocoasa zi din sezonul Gemeni 2022. Totul depinde de zodia ta!

Cum sa lucrezi cu energia Lunii noi

Ultima Luna noua si ultima Luna plina au fost insotite de eclipse, asa ca au adus in viata ta tot felul de schimbari bruste si evenimente socante. Deoarece manifestarea in timpul eclipselor este considerate interzisa de majoritatea astrolgoilor, Luna noua din mai 2022 marcheaza prima oportunitate de a face “magie”. Stabilirea intentiilor cu un ritual mistic pentru sezonul Gemeni iti va permite sa valorifici energia zodiei si sa plantezi semintele pentur noile eforturi. Este, de asemenea, un moment grozav sa tai cu vibratia concentrate pe reflectia lui Mercur retrograd, facand un ritual de meditatie sau lucruand cu cristale protectoare.

Datorita naturii sociale a energiei de Aer a Gemenilor, aceasta Luna noua este, de asemenea, un moment frumos pentru a te conecta cu prietenii si pentru a-ti epxrima emotiile. Sa ai o conversatie ca de la suflet la suflet cu un bun prieten sau sa mergi undeva impreuna cu ei iti poate oferi o noua perspectiva din care sa vina noi idei. Daca te simti introspective, incearca sa-ti scrii emotiile intr-un jurnal sis a iti acorzi libertatea de a transforma gandurile in cuvinte. Acest lucru te poate ajuta sa iti mai atenuezi din stres si sa reflectezi asupra deciziei spre care vrei sa te indrepti, dupa eclipsele de luna trecuta.

Nu rata nici: Conjunctie Marte – Jupiter in Berbec 2022. Daca nu ACUM atunci CAND?!

sursa: bustle.com

foto: depositphotos.com

Data articol: 27/05/2022