Conjunctie Marte – Jupiter in Berbec 2022. Daca nu ACUM atunci CAND?! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Conjunctie Marte – Jupiter in Berbec 2022. Daca nu ACUM atunci CAND?!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Conjunctie Marte – Jupiter in Berbec 2022. Daca nu ACUM atunci CAND?!
conjunctie marte jupiter - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_367152044_L

Duminica, 29 mai 2022, este zi mare. Ne vom bucura de o conjunctie Marte – Jupiter in Berbec. Intalnirea dintre cele doua planete trezeste instinctul actiunii. FA lucrurile sa se intample! Ce pui in miscare acum va avea impact pe termen lung. Nu este momentul sa fii timid, sa fii ezitant. Acum este timpul sa actionezi MAJOR! Atentie, insa, nu este momentul sa actionezi din motive egoiste sau nesanatoase. Cu asa energii puternice, risti sa te pui in situatii periculoase. Poate ca iti vei hrani egoul, insa vei regreta mai tarziu.

Citeste si: Horoscop eveniment: MARTE in BERBEC 2022. Gata cu scuzele! Unde aduce Marte DINAMITA in viata ta, in functie de zodie?

Jupiter si Marte in Berbec  – Noi intelesuri

Mandala de mai jos (foto) arata relatia orbital dintre Jupiter si Marte (patronul zodiei Berbec), asa cum se vede de pe Pamant. Steaua formeaza 11 colturi (numerologic vorbim de un numar maestru 11 care reprezinta noi inceputuri). Asadar, apare un nou inteles, un nou sens al actiunilor si initiativelor de acum doi ani (precedenta conjunctie dintre Jupiter si Marte din 20 martie 2020) sa prinda contur.

credit foto

La momentul respective lumea intreaga era cuprinsa de panica si haos. A trebuit sa lucram incet, atent, rabdator, in conditii de restrictii si lockdown. Fiecare a devenit mai constient de propriile nevoi. Au existat certuri, revolte impotriva sistemului, s-au spart bariere, s-au incalcat reguli. Totodata s-au cernut relatiile, valorile. Daca s-au plantat semintele, acum se culeg roadele. Daca nu, se reia ciclul.

Te mai poate interesa: Jupiter in Berbec 2022. „Ingerul pazitor” al norocului pregateste surprize. Ce miracole ne asteapta?

In acest ciclu 2022 al intalnirii, fiecare se va confrunta cu ce are Berbecul mai frumos si mai urat de arata. Avem liber la actiune, dar trebuie sa fim intelepti. Lectiile invatate in pandemie ar trebui sa fie o rampa de lansare in noua energie a conjunctiei Marte-Jupiter in Berbec. O vorba inteleapta spune “Este mai bine sa aprinzi o singura lumanare decat sa blestemi intunericul!”. Asadar, in tot intunericul provocat de pandemie va trebui sa aprindem lumina, chiar si daca este vorba despre o simpla lumanare. Tot ne va ajuta sa invingem. In aceasta dualitate a vietii (masculin-feminin, intuneric-lumina etc.) va trebui sa intelegi polaritatea si sa lucrezi cu ea. Caci numai asa vom descoperi curajul, omenia, bunatatea, vitejia.

surse: Astrobutterfly.com, astrologyuniversity.com

colaj foto: Depositphotos.com & Depositphotos.com

Data articol: 27/05/2022